ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Κοντα σε Μαρούλη ο Παναθηναϊκός

Μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό βρίσκεται ο Θάνος Μαρούλης, προκειμένου να ενισχύσει το ρόστερ του «τριφυλλιού» την επόμενη σεζόν.

Κοντα σε Μαρούλη ο Παναθηναϊκός

Οι «πράσινοι» προχωρούν σιγά-σιγά στον μεταγραφικό τους σχεδιασμό για την επόμενη σεζόν, με τον Θάνο Μαρούλη, ο οποίος αποτελεί παρελθόν από τον Ολυμπιακό, να βρίσκεται μια ανάσα από τον Παναθηναϊκό.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Ανδρεόπουλος γνωρίζει τον 27χρονο πασαδόρο, από την κοινή τους θητεία στη Λαμία και αποτελούσε διακαή του πόθο. Η μεταγραφή δεν έχει «κλείσει» ωστόσο, θεωρείται… δεδομένη, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου.

Κανέλλος και… Πρωτοψάλτης

Εκτός του πασαδόρου, που όπως φαίνεται ο Θάνος Μαρούλης θα είναι ο εκλεκτός του Ανδρεόπουλου (στη θέση του Στιβαχτή που πήγε στον Ολυμπιακό), στον Παναθηναϊκό επικεντρώνονται και στην περίπτωση του Μάκη Κανέλου, για τη θέση του κεντρικού.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 359 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο πρώην παίκτης του Παμβοχαϊκού, Ηρακλή, Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ, θα αποτελέσει τη δεύτερη μεταγραφή των «πράσινων» (μετά τη διαφαινόμενη του Μαρούλη), ενώ υπάρχει και ένα ακόμα ανοικτό ζήτημα, αυτό του Θανάση Πρωτοψάλτη.

Οι «πράσινοι» θα κάνουν τα πάντα για να κρατήσουν τον Πρωτοψάλτη στην ομάδα (από τους κορυφαίους αν όχι ο κορυφαίος της περσινής σεζόν), ούτως ώστε να κλείσουν όλα τα φλέγοντα μέτωπα, νωρίς και να υπάρξει χρόνος για την επιλογή των κομματιών του… παζλ που λείπουν, για την ολοκλήρωση της στελέχωσης του ρόστερ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.