ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Άσφαιρα τα πυρά»

Έτσι χαρακτήρισαν κύκλοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τη νέα ποινή που υπεβλήθη στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τις δηλώσεις κατά του Βασίλη Σπανούλη.

«Άσφαιρα τα πυρά»

Μετά τη νέα απαγόρευση εισόδου (6 μήνες) και το χρηματικό πρόστιμο, που επέβαλε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ στο Δημήτρη Γιαννακόπουλο για τις δηλώσεις που έκανε κατά του Βασίλη Σπανούλη, κύκλοι της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πήραν θέση.

Οι  άνθρωποι της «πράσινης» ΚΑΕ επανέλαβαν γι ακόμα μια φορά πως οι ποινές αυτές είναι αντισυνταγματικές και πως τα πυρά είναι «άσφαιρα».

Παράλληλα, τονίζουν πως οι αποφάσεις αυτές κατά του Δημήτρη Γιαννακόπουλου καταργούν το Σύνταγμα, όπως πολλάκις έχουν αναφέρει σε παλιότερες ανακοινώσεις.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.551 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.