ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Διονύσης Δεσύλλας

Je suis… τραμπούκος!

Η τρομοκρατία στην Ευελπίδων δεν είναι κάτι το οποίο παρατηρήθηκε για πρώτη φορά. Ως πότε, όμως, οι «γνωστοί – άγνωστοι» θα κάνουν ό, τι θέλουν με τις ευλογίες των παραγόντων και των γραφείων Τύπου; Γράφει ο Διονύσης Δεσύλλας.

Je suis… τραμπούκος!

Οποιος έπεσε από τα σύννεφα με την τρομοκρατία των «γνωστών – αγνώστων» στην Ευελπίδων, την ώρα της απολογίας του Βαγγέλη Μαρινάκη, παρακαλώ να σηκώσει το χέρι. Προφανώς και τα χέρια είναι κατεβασμένα. Σ’ αυτό το σημείο φτάσαμε. Ο τραμπουκισμός και οι «απειλητικές βόλτες» μπροστά από τους δημοσιογράφους και όχι μόνο, να αποτελούν συνήθεια.

Εδώ και χρόνια, με αποκορύφωμα φυσικά τα τελευταία, κάποιες δεκάδες τραμπούκοι παίζουν τον ρόλο της «αστυνομίας», υπό τις ευλογίες των παραγόντων των ομάδων και φυσικά των γραφείων Τύπου (όχι όλων, φυσικά…). Ε, βέβαια… Όταν ο πρόεδρος είναι ο χειρότερος «χουλιγκάνος», όταν ο υπεύθυνος επικοινωνίας εκτός από το γεγονός πως το παίζει «αστυνόμος Τύπου» έχει χείριστη συμπεριφορά, που αρμόζει περισσότερο στα πέταλα των οργανωμένων, παρά στα δημοσιογραφικά γραφεία, δεν περιμένεις κάτι καλύτερο…

Ετσι και φτάσαμε ως εδώ…

Διαβάστε το υπόλοιπο άρθρο του Διονύση Δεσύλλα στο rebukesports.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ