ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ακαδημίες

Πολύ καλή παρουσία στους Πανελλήνιους αγώνες

Ολοκληρώθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής οι Πανελλήνιοι αγώνες των προαγωνιστικών κατηγοριών κολύμβησης στο δημοτικό κολυμβητήριο Περιστερίου.

Πολύ καλή παρουσία στους Πανελλήνιους αγώνες

Τα πράσινα δελφίνια κατάφεραν και αυτή τη φορά να πραγματοποιήσουν πολύ καλές εμφανίσεις παρά τα οργανωτικά προβλήματα και τη μεγάλη ταλαιπωρία των τελευταίων ημερών, με τις συμμετοχές να είναι ιδιαίτερα αυξημένες και τη διάρκεια των αγώνων να ξεπερνάει κατά πολύ το προβλεπόμενο.

Με δυο χρυσά μετάλλια, επτά ασημένια και πέντε χάλκινα ολοκλήρωσαν τη φετινή τους αγωνιστική παρουσία οι μικροί μας αθλητές ενώ σχεδόν όλοι οι συμμετέχοντες βελτίωσαν τις ατομικές τους επιδόσεις πετυχαίνοντας πολλά πλασαρίσματα στις 8άδες των αγωνισμάτων τους.

Ο Κώστας Αποστολακος στα 100μ Ελεύθερο το πρωί του Σαββάτου κατέκτησε το πρώτο χρυσό μετάλλιο για την ομάδα μας και το ίδιο απόγευμα η ομάδα των 4×100μ Ελεύθερο αγοριών 12 ετών (Αποστολάκος, Παπαγεωργίου, Νικολαΐδης, Ορφανός) κατέκτησαν το δεύτερο χρυσό μετάλλιο σε μια συναρπαστική βραδινή κούρσα.

Τα ασημένια μετάλλια για το τριφύλλι ήρθαν από τη Μαργαρίτα Καμαριώτη (50μ Ύπτιο κορίτσια 9 ετών), τη Νεφέλη Καββαδά (100μ Ελεύθερο 10 ετών), τον Βησσαρίωνα Παπαγεωργίου (100μ Πεταλούδα 12 ετών), τον Κωνσταντίνο Αποστολάκο (50μ Ελεύθερο 12 ετών) καθώς και από τις σκυταλοδρομίες 4×50μ Μικτής Ομαδικής αγόρια 9 ετών (Λώλος, Τουλουμάκος, Βειογλάνης, Μαυρόπουλος), 4×50μ Μικτής Ομαδικής κορίτσια 10ετών (Μπίρμπα, Μπαλοδήμα, Καββαδά,Πραγια) και 4×100μ Μικτής Ομαδικής αγόρια 11 ετών (Δραζίνος, Κούτσουλας, Κοντοθανάσης, Σταυράκης).

Τέλος, χάλκινα μετάλλια κατέκτησαν για την ομάδα μας ο Κωνσταντίνος Νικολαΐδης (100μ και 200μ Ύπτιο 12 ετών), ο Κωνσταντίνος Αποστολάκος (200μ Ελεύθερο 12 ετών),η Αναστασία Μπίρμπα (100μ Ύπτιο 10 ετών) και η ομάδα 4×100μ Μικτής Ομαδικής αγοριών 12 ετών (Αποστολάκος, Νικολαΐδης, Παπαγεωργίου, Ορφανός).

Πολλά συγχαρητήρια στους αθλητές μας και τους προπονητές τους, για τη συμμετοχή και τις σπουδαίες επιτυχίες τους!

Αναλυτικά τα αποτελέσματα http://www.docdroid.net/…/panellinioi-agwnes-proagwnistikwn…

Πηγή: ΠΑΟ aquatics

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ