ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Live οι καταθέσεις για το Ολυμπιακός – Βέροια 3-0

Εκδικάζεται αυτή την ώρα στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ η δίκη της Βέροιας για το περίφημο ματς με τον Ολυμπιακό που διεξήχθη τον Γενάρη του 2013 και ερευνά η ποινική δικαιοσύνη. Διαβάστε live όλες τις καταθέσεις.

Live οι καταθέσεις για το Ολυμπιακός - Βέροια 3-0

Η Επιτροπή έχει καλέσει 17 πρόσωπα για να καταθέσουν και πρώτος όλων κατέθεσε ο ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ και πρώην της Βέροιας, Νίκος Γεωργέας αναφέροντας πως το ματς έστησαν οι Μαρινάκης και Αρβανιτίδης. Κοτταρίδης: «Δεν ξέρω τίποτα, δεν άκουσα τίποτα»

Στη συνέχεια ήταν η σειρά του αναπληρωματικού τερματοφύλακα της Βέροιας, Δημήτρη Κοτταρίδη που κατέθεσε ότι όλα ήταν καθαρά:

«Ήμουν στον αγωνιστικό χώρο στην ανάπαυλα του αγώνα και δεν γνωρίζω κάτι. Δεν άκουσα τίποτα. Δεν πιστεύω ότι ειπώθηκαν αυτά τα πράγματα και ότι μπορεί να έγινε αυτό το πράγμα. Δεν μπορούσα να δω ποιος μπήκε στα αποδυτήρια».

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.023 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Δημήτρης Κοτταρίδης μίλησε και για τον πρώην συμπαίκτη του, Γεωργέα αναφέροντας: «Δεν κάναμε πολύ παρέα με τον Γεωργέα, μόνο τα τυπικά. Ο Νίκος είναι ένας ευχάριστος άνθρωπος και δεν μπορώ να πω αν λέει ψέματα. Δεν μπορώ να ξέρω αν τα δημιούργησε με τη φαντασία του, αλλά είναι ένας νορμάλ άνθρωπος. Το τι λέει ο Γεωργέας είναι δικό του θέμα. Και εγώ μπορώ να πω ότι είμαι αστροναύτης», ενώ για το ματς είπε:

«Στον αγώνα δεχτήκαμε πίεση από τον Ολυμπιακό και παίξαμε για το αποτέλεσμα και αν ήμασταν πιο τυχεροί θα το παίρναμε. Θεωρώ ότι ήταν καθαρό το παιχνίδι. Πρώτη φορά ακούω ότι στήθηκε το παιχνίδι και ότι στήνονται παιχνίδια. Μου έχει μείνει η εικόνα ότι το πέναλτι που δόθηκε, ήταν ανύπαρκτο. Ο προπονητής Καλαϊτζίδης ήταν ένας περίεργος άνθρωπος. Απότομος και απρόσιτος».

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.