ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Αλβέρτης: «Έτοιμοι να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα» (Pics)

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασε το πλάνο των νέων της ακαδημιών, με τον Φραγκίσκο Αλβέρτη να έχει τον ρόλο του διευθυντή.

Αλβέρτης: «Έτοιμοι να κάνουμε το όνειρο πραγματικότητα» (Pics)

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ΟΑΚΑ, οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού ανέλυσαν το πλάνο των ακαδημιών και όπως είπε και ο Φραγκίσκος Αλβέρτης, «ήρθε η ώρα να γίνει το όνειρο μας πραγματικότητα».

Ο διευθύνων σύμβουλος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Τριαντόπουλος, ο διευθυντής των ακαδημιών, Φραγκίσκος Αλβέρτης και ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Ηλίας Μιχαλαριάς μίλησαν για το στόχο του προγράμματος και αναφέρθηκαν στο μέλλον.

Τον λόγο πήρε πρώτος ο Παναγιώτης Τριαντόπουλος που ανακοίνωσε και τον Σάσα Τζόρτζεβιτς:

«Σας ανακοινώνω ότι μόλις υπογράφηκε η συμφωνία με τον νέο τεχνικό της ομάδας, Σάσα Τζόρτζεβιτς. Περισσότερα θα μάθετε το απόγευμα από την ανακοίνωση της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Μαζευτήκαμε εδώ εν μέσω δύσκολων συνθηκών στη χώρα αλλά ο Παναθηναϊκός είναι ο μεγαλύτερος πρεσβευτής του αθλητισμού σε συλλογικό επίπεδο και δεν επηρεάζεται από το κλίμα τρομοκρατίας που κάποιοι επιβάλλουν.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 20.479 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η Ελλάδα έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον και πάνω σε αυτό το μέλλον θα επενδύσουμε. Στο δρόμο που χάραξε ο κύριος Γιαννακόπουλος από πέρσι. Δίπλα μας θα έχουμε και τον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό. Η Ακαδημία θα βρίσκεται εδώ, στο ΟΑΚΑ, στις αίθουσες του All Star Arena, δίπλα στην ομάδα και η ομάδα δίπλα στις ακαδημίες για να καλλιεργήσουμε το ταλέντο των νέων αθλητών έτσι ώστε να γίνουν Πρωταθλητές στα γήπεδα και στη ζωή. Επικεφαλής δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Φραγκίσκο Αλβέρτη.

Η ένδοξη πορεία του και η αφοσίωσή του στην ομάδα είναι γνωστή. Θα πλαισιώνεται από έμπειρους και καταξιωμένους προπονητές και από έμπειρη ομάδα γιατρών και ψυχολόγων που θα υποστηρίζουν τους αθλητές μας. Πέραν της αθλητικής εκπαίδευσης θα παρέχονται και επιμορφωτικά σενάρια πάνω σε νέες τεχνολογίες από τη Microsoft και τη Sports Consulting. Σε αυτό το σημείο θέλω να ευχαριστήσω όσους μας στήριξαν.

Τη Microsoft, τη Hellenic Seaways, την Adidas που χρόνια ντύνει την ομάδα, την abc sports, τη DPG. Ευχαριστώ επίσης τον κύριο Μιχαλαριά και τον Ερασιτέχνη και όλους τους συντελεστές που από την αρχή δούλεψαν για να ανακοινώσουμε σήμερα την ίδρυση των ακαδημιών του Παναθηναϊκού. Ένα όνειρο που γίνεται πραγματικότητα».

Στην συνέχεια μίλησε ο διευθυντής των ακαδημιών, Φραγκίσκος Αλβέρτης:

«Με μεγάλη χαρά και τιμώ ανακοινώνουμε την έναρξη των ακαδημιών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός. Ένας στόχος που έφτασε η ώρα να πάρει σάρκα και οστά. Πέραν της παραγωγής νέων παικτών, στόχος μας είναι να φτιάξουμε και σωστούς ανθρώπους, σωστούς φιλάθλους που θα βλέπουν τα πράγματα από ένα διαφορετικό μάτι.

Στο καθαρά αθλητικό κομμάτι, έφτασε η στιγμή να παρέχουμε στα νέα παιδιά τα εργαλεία για να αξιοποιήσουν πλήρως το ταλέντο τους. Οι παροχές που είπε ο κύριος Τριαντόπουλος δεν θα είναι απλά γραμμένες στο χαρτί, θα είναι δίπλα στα παιδιά καθημερινά, θα είναι έμπρακτα παρούσες. Σκοπός μας είναι να φτιάξουμε μια βάση παιδιών που θα επανδρώσει και τον Παναθηναϊκό και την Εθνική ομάδα και όποιες άλλες ομάδες θα θέλουν Ελληνόπουλα. Δεν χρειάζεται να πούμε πολλά. Ήρθε η ώρα όσα σκεφτόμασταν να τα κάνουμε πράξη. Ξεκινάμε στις 5 Σεπτεμβρίου και πρέπει να είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τα όνειρά μας πραγματικότητα».

Σκοπός να επανδρώσουμε την ανδρική ομάδα του Παναθηναϊκού με δικά μας παιδιά, ομοίως και την Εθνική ομάδα. Επιλέξαμε τα γήπεδα που θα προπονούνται τα παιδιά να είναι δίπλα στην πρώτη ομάδα».

Ο Ηλίας Μιχαλαριάς, από την πλευρά του τόνισε, πως ο Ερασιτέχνης θα είναι δίπλα στην προσπάθεια:

«Οι Ακαδημίες αποτελούν το next level του Παναθηναϊκού. Η ομάδα έχει μεγάλη παράδοση στις ακαδημίες του μπάσκετ. Φέτος μόνο βγήκε πρωταθλητής στους Εφήβους, στις κορασίδες, δεύτερος στους παίδες, παμπαίδες, κορασίδες. Εμείς το λέμε όλα αυτά τα χρονια, ότι τουλάχιστον στην Αθήνα, μπάσκετ σημαίνει Παναθηναϊκός.

Οι Έφηβοι και οι Παίδες αποκτούν πλέον μια άκρως επιστημονική κατάρτιση στο μπάσκετ, δίπλα στον πρωταθλητή Ευρώπης, με ένα προπονητικό επιτελείο που θα ‘χει τα εφόδια για να αναπτύξει αυτά τα παιδιά. Ο Ερασιτέχνης είναι 100% δίπλα σε αυτή την προσπάθεια. Οι Ακαδημίες που ήδη υπάρχουν στην Λεωφόρο, παραμένουν εν ισχύ και θα συνεργάζονται με αυτές τις ΚΑΕ.

Ωστόσο, οφείλουμε να πούμε πως είναι ένα βήμα προς τα εμπρός και θέλω να τονίσω τη σημαιολογία. Ο Φράγκι έχει παίξει στον Τάφο του Ινδού, έχει σηκώσει τρόπαιο εκεί και δεν νομίζω πως υπάρχει πιο κατάλληλος άνθρωπος για να ξεκινήσει αυτό το πλάνο. Η καρδιά του Φράγκι αποτελεί το πρότυπο κάθε νέου παιδιού. Είμαστε σαν Ερασιτέχνης δίπλα στην ΚΑΕ, πρακτικά, όχι θεωρητικά. Είμαι σίγουρος για την επιτυχία». 

Παναθηναϊκός-Ακαδημίες
Παναθηναϊκός-Ακαδημίες
Παναθηναϊκός-Ακαδημίες
Παναθηναϊκός-Ακαδημίες
Παναθηναϊκός-Ακαδημίες
Παναθηναϊκός-Ακαδημίες
Παναθηναϊκός-Ακαδημίες
Παναθηναϊκός-Ακαδημίες
Παναθηναϊκός-Ακαδημίες
Παναθηναϊκός-Ακαδημίες
Παναθηναϊκός-Ακαδημίες
Παναθηναϊκός-Ακαδημίες
Παναθηναϊκός-Ακαδημίες
Παναθηναϊκός-Ακαδημίες
Παναθηναϊκός-Ακαδημίες
Παναθηναϊκός-Ακαδημίες
Παναθηναϊκός-Ακαδημίες
Παναθηναϊκός-Ακαδημίες
Φραγκίσκος Αλβέρτης
Παναθηναϊκός-Ακαδημίες

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.