Ποδόσφαιρο

«Περιμένω την καθιέρωση»

Ο Χρήστος Δώνης μίλησε μετά το τέλος του πρώτου φιλικού για την προετοιμασία, το σύστημα που δουλεύει ο προπονητής και τους προσωπικούς του στόχους. Αποστολή στο Όστερμπεεκ, Βασίλης Μοιρώτσος.

Ο Χρήστος Δώνης αγωνίστηκε ως αμυντικός μέσος στο 4-2-2-2 του Αναστασίου στο πρώτο φιλικό και μετά το ματς μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου που βρίσκονται στην Ολλανδία.

Ο νεαρός μέσος μίλησε για την περίοδο προετοιμασίας, για το σύστημα που θέλει να δουλέψει ο Αναστασίου αλλά και για τον προσωπικό στόχο της καθιέρωσης.

«Είχαμε μια περίοδο ξεκούρασης, τώρα είμαστε πάλι πίσω για προπονήσεις. Προσπαθούμε να βγάλουμε το καλύτερο που μπορούμε. Είναι ένα στάδιο προετοιμασίας, θέλουμε να είμαστε όσο πιο καλά μπορούμε και να είμαστε έτοιμοι στο πρώτο παιχνίδι των προκριματικών».

Σε ότι αφορά το 4-2-2-2 που δουλεύει ο Γάννης Αναστασίου, ανέφερε: «Όσο πιο πολλά συστήματα μπορεί να παίξει η ομάδα, τόσο καλύτερο είναι. Είναι χρήσιμο για έναν παίκτη να ξέρει και να δουλεύει πολλά συστήματα».

Τέλος, μιλώντας για τον προσωπικό του στόχο και αν ψάχνει την καθιέρωση, είπε: «Όπως και πέρσι έκανα πολλά ματς, έτσι περιμένω και φέτος. Θέλω να δουλεύω καθημερινά. Φυσικά και την περιμένω γι’ αυτό είμαι εδώ, προσπαθώ για το καλύτερο».

Exit mobile version