ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παρασκήνια

Καταπέλτης κατά της ΕΠΟ ο Κοντονής

Για τη διαφθορά και την διαπλοκή στις ελληνικές αλλά και τις διεθνείς ποδοσφαιρικές Αρχές, μίλησε ο Σταύρος Κοντονής στην Σύνοδο των υπουργών Αθλητισμού της Ε.Ε., προτείνοντας μέτρα για την πάταξη των κυκλωμάτων και των εγκληματικών οργανώσεων που λυμαίνονται το ποδόσφαιρό μας!

Καταπέλτης κατά της ΕΠΟ ο Κοντονής

Να υπάρξουν άμεσες νομοθετικές παρεμβάσεις για την πάταξη της διαφθοράς στο ποδόσφαιρο και να θεσπιστούν διατάξεις που θα οριοθετούν τα δικαιώματα και τις υποχρεώσεις των κρατών-μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης και των FIFA-UEFA, πρότεινε ο υφυπουργός Αθλητισμού, Σταύρος Κοντονής στο Λουξεμβούργο, όπου λαμβάνει χώρα η Άτυπη Σύνοδος Υπουργών Αθλητισμού της Ε.Ε.

Η τοποθέτηση του υφυπουργού περιελάμβανε ευθείες βολές και σκληρά λόγια για την ΕΠΟ και την διαφθορά στο ελληνικό ποδόσφαιρο, που σίγουρα θα προκαλέσουν αίσθηση!

Αναλυτικά όσα είπε ο Σταύρος Κοντονής: «Η διαφθορά και η διαπλοκή στον χώρο του αθλητισμού συνιστούν φαινόμενα σύνθετα, ως προς τα αίτια που τις προκαλούν και τις αναπαράγουν και τις μορφές υπό τις οποίες εκδηλώνονται, καθώς επίσης και εξαιρετικά περίπλοκα στην αντιμετώπισή τους. Απαιτούν συνεχώς, αφενός την αναζήτηση λύσεων για τον περιορισμό και την άμβλυνσή τους, αφετέρου την εγρήγορση και τη συνεργασία όλων των εμπλεκόμενων φορέων της αθλητικής οικογένειας, της κοινωνίας και βεβαίως -κατά μείζονα λόγο- της πολιτείας.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.GR

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ