ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή ο Καλάθης

Ο Νικ Καλάθης δύσκολα θα παραμείνει στους Μέμφις Γκρίζλις και φαίνεται όλο και πιο πιθανό το σενάριο της επιστροφής του στην Ευρώπη και στον Παναθηναϊκό.

Όλο και πιο κοντά στην επιστροφή ο Καλάθης

Ο διεθνής πλέι μέικερ είδε την ομάδα του να έχει γεμίσει στις θέσεις των γκαρντ και ο ίδιος γνωρίζοντας πως δεν θα έχει χρόνο συμμετοχής, εξετάζει άλλες περιπτώσεις για το μέλλον του.

Όπως φαίνεται για τον Καλάθη δεν υπάρχει ενδιαφέρον από το NBA και ο ίδιος αρχίζει να σκέφτεται όλο και περισσότερο το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην Ευρώπη, εκεί όπου ο Παναθηναϊκός έχει το προβάδισμα για την απόκτηση του.

Ο μεταγραφικός σχεδιασμός του «τριφυλλιού» θα ξεκινήσει σύντομα, καθώς ο Σάσα Τζόρτζεβιτς βρίσκεται από την Κυριακή στην Ελλάδα και με την άφιξη των συνεργατών του, Μίλαν Μίνιτς και Γκόραν Μπιέντοφ οι εξελίξεις θα «τρέξουν».

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.248 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Φυσικά για τον Καλάθη έχει δώσει το πράσινο φως και ο Σέρβος τεχνικός και περισσότερες εξελίξεις πάνω στο θέμα, θα υπάρξουν τις επόμενες ημέρες. Το σίγουρο είναι ότι η επιστροφή του Νικ στο «τριφύλλι» φαίνεται πιο πιθανή από ποτέ, σε μία κίνηση που θα αλλάξει τα δεδομένα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.