ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το κορόϊδο… και ο άτυχος Νίκος Μαρινάκης

Αρκετές ατάκες είχε η πρωινή προπόνηση του «τριφυλλιού» κατά τη διάρκεια του «κορόϊδου», με τον Νίκο Μαρινάκη να είναι πρωταγωνιστής. Αποστολή στο Όστερμπεεκ, Βασίλης Μοιρώτσος.

Το κορόϊδο… και ο άτυχος Νίκος Μαρινάκης

Ευκαιρία για αρκετή πλάκα, έχει το λεγόμενο «κορόϊδο» μετά το ζέσταμα για τους ποδοσφαιριστές του τριφυλλιού, καθώς θα ειπωθούν ατάκες που θα προσφέρουν άφθονο γέλιο. Κάτι τέτοιο συνέβη και στην πρωινή προπόνηση, με πρωταγωνιστές τους Τριανταφυλλόπουλο, Μαρινάκη, Χουχούμη και Λαγό.

Κάποια στιγμή μετά από 26 εναλλαγές της μπάλας, στη μέση του κορόϊδου ήταν ο Μαρινάκης, με τον «Τριάντα» να του λέει… «Μάρι σε τι κατάσταση είσαι ρε; Όλα καλά;».

Λίγο αργότερα ο νεαρός αμυντικός, μετά από μια δύσκολη πάσα που δέχτηκε από το Λουντ, τον αποκάλεσε Ρόμπιν Χουντ, με τους ποδοσφαιριστές να μην μπορούν να κρατηθούν από τα γέλια. Ενώ λίγες στιγμές μετά, τον ρόλο του πρωταγωνιστή στην πλάκα ανέλαβε ο Τάσος Λαγός που απευθυνόμενος στον Μαρινάκη του έκανε… νιάου!!!

Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα
Αποκλειστικό: Τι λέει ο διαιτητής του ΑΕΚ-Παναθηναϊκός για το πέναλτι στον Κώτσιρα 33.612 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Έτσι προς το τέλος της άσκησης και με τον Νίκο Μαρινάκη να βρίσκεται συνέχεια στη μέση, ο Χουχούμης του είπε: «ά ρε Μάρι πιστεύεις και στην εκκλησία»…

Παράλληλα, μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης, οι ποδοσφαιριστές γύρισαν ξανά με ποδήλατα στο ξενοδοχείο και το δικάβαλο που ξεχώρισε ήταν του Ζέκα με τον Πέτριτς, με τον Πορτογάλο στη θέση του οδηγού και τον Κροάτη να κάθεται στην πίσω θέση και να κάνει πετάλι.

Τέσσερις φίλαθλοι είδαν την προπόνηση

Υπό το βλέμμα τεσσάρων φίλων του τριφυλλιού, ολοκληρώθηκε η προπόνηση των πρασίνων, με τους φίλους της ομάδας, να βγάζουν και τις απαραίτητες φωτογραφίες ενώ παράλληλα οι ποδοσφαιριστές, τους υπέγραψαν και αυτόγραφα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.