ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τα γκρουπ δυναμικότητας στην Ευρωλίγκα

Στο δεύτερο γκρουπ δυναμικότητας της Ευρωλίγκας, τοποθετήθηκε ο Παναθηναϊκός. Στο πρώτο η κάτοχος του τίτλου Ρεάλ Μαδρίτης.

Τα γκρουπ δυναμικότητας στην Ευρωλίγκα

Την προσεχή Πέμπτη (09/07), θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση για την Ευρωλίγκα της νέας σεζόν, ωστόσο σήμερα έγινα γνωστά τα γκρουπ δυναμικότητας.

Ο Παναθηναϊκός τοποθετήθηκε στο β’ γκρουπ και αποφεύγει τις Μακάμπι Τ. Α, Φενέρμπαχτσε και Αναντολού Εφές.

Συνάντηση των δύο αιωνίων δεν μπορεί να προκύψει καθώς υπάρχουν τα γεωγραφικά κριτήρια, ενώ όπως είναι γνωστό, οι 24 ομάδες που συμμετέχουν θα χωριστούν σε τέσσερις ομίλους των 6. Οι τέσσερις πρώτοι θα προκριθούν στη δεύτερη φάση (top-16), μετά κανονικά πλέι οφ και Final-4.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 39.227 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά τα γκρουπ δυναμικότητας

Α’ γκρουπ ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα, Ολυμπιακός

Β’ γκρουπ Μακάμπι Τελ Αβίβ, Παναθηναϊκός, Φενέρμπαχτσε, Αναντολού Εφές

Γ’ γκρουπ Χίμκι, Λαμποράλ Κούτσα, Λοκομοτίβ Κουμπάν, Μαλάγα

Δ’ γκρουπ Ζαλγκίρις Κάουνας, Αρμάνι Μιλάνο, Ερυθρός Αστέρας, Μπάμπεργκ

Ε’ γκρουπ Καρσίγιακα, Νταρουσάφακα, Τσεντεβίτα, Μπάγερν Μονάχου

ΣΤ’ Γκρουπ Σάσαρι, Ζιελόνα Γκόρα, Στρασμπούρ, Λιμόζ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.