ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Συμφωνία με Πάβλοβιτς

Πολύ κοντά στην απόκτηση του Σάσα Πάβλοβιτς είναι ο Παναθηναϊκός, που έχει συμφωνήσει με τον παίκτη για διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Συμφωνία με Πάβλοβιτς

Ο 31χρονος γκαρντ με μεγάλη καριέρα σε NBA και Ευρώπη, είχε προτάσεις από την Κίνα, αλλά και από ομάδες όπως η Ρεάλ Μαδρίτης, αλλά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς έπαιξε μεγάλο ρόλο για να ολοκληρωθεί η συμφωνία.

Ο Πάβλοβιτς αν όλα πάνε καλά, θα υπογράψει διετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον Παναθηναϊκό, με συνολικές απολαβές κοντά στις 700 χιλιάδες ευρώ.

Ο Μαυροβούνιος άσος που τα τελευταία δύο χρόνια αγωνίστηκε με την φανέλα της Παρτίζαν, έχει φορέσει στο παρελθόν τις φανέλες των Τζαζ, Καβαλίερς, Τίμπεργουλβς, Μάβερικς, Χόρνετς, Σέλτικς και Μπλέιζερς.

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.326 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα παρέα με τον Λεμπρόν στους Καβς, έφτασε στους τελικούς του NBA την σεζόν 2006-2007, χωρίς όμως να κατακτήσει το πρωτάθλημα, αφού οι φετινοί φιναλίστ, είχαν χάσει τότε από τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Με την φανέλα της Παρτίζαν την σεζόν που έφυγε, είχε 11.9 πόντους με 72.4% στις βολές, 41.4% στα δίποντα, 31.9% στα τρίποντα, 3.7 ριμπάουντ και 1.9 ασίστ σε 19 αγώνες στην Αδριατική Λίγκα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.