ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δεν «τρώει» χρόνο από τους μικρούς

Ο Σάσα Πάβλοβιτς είναι παίκτης που θα βοηθήσει με τις εμπειρίες του Βλάντο-«Χαραλαμπό».

Δεν «τρώει» χρόνο από τους μικρούς

Το όνομα του Σάσα Πάβλοβιτς (παρότι ο αθλητής έχει πολυετή παρουσία στο ΝΒΑ) δεν προκαλεί και… ανατριχίλες ενθουσιασμού στους οπαδούς μα η μεταγραφή του είναι εναρμονισμένη στη λογική ελληνοποίησης που ανακοίνωσε πέρσι η διοίκηση.

Ο Μαυροβούνιος μπορεί να βοηθήσει στο «2» και το «3» χωρίς να «τρώει» χρόνο ή να διακόψει την ωρίμανση των νεαρών (Γιάνκοβιτς, Χαραλαμπόπουλου) που προαλείφονται για επόμενοι ηγέτες. Στο κάτω-κάτω δεν θυμόμαστε πολλούς αθλητές τέτοιου βεληνεκούς να έρχονται στον ΠΑΟ ως παγκίτες μετά το τέλος εποχής Ομπράντοβιτς, με «παράσημα» ανάλογα του 32χρονου μόνο η περίπτωση Τζέισον Καπόνο μας έρχεται στο νου.

Ο «νέος» αποτελεί επιλογή του κόουτς που τον ξέρει καλά, ενώ το γεγονός ότι μπορεί να καλύψει και τη θέση του σούτινγκ γκαρντ φανερώνει τη θέληση Τζόρτζεβιτς να τον κρατήσει σ’ εγρήγορση τουλάχιστον ως τον Δεκέμβρη όταν κι είναι δρομολογημένη η επιστροφή του Νίκου Παππά. Ας μην ξεχνάμε ότι στο «2» μπορεί να παίξει κι ο Βλάντο Γιάνκοβιτς που πέρσι «σκληραγωγήθηκε» έχοντας για πρώτη φορά στον ΠΑΟ ρόλο βασικού.

Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας!
Εξέδωσε ανακοίνωση για Αταμάν η ομοσπονδία της Τουρκίας! 4.980 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.