ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάβλοβιτς: «Εύκολη απόφαση»

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση της γνωστοποίησε την απόκτηση του Σάσα Πάβλοβιτς για τον επόμενο ένα χρόνο με τον παίκτη να δηλώνει εύκολη την απόφαση του να έρθει στους πράσινους.

Πάβλοβιτς: «Εύκολη απόφαση»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ανακοινώνει την επίτευξη συμφωνίας με τον Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς για τον επόμενο χρόνο.»

Στη συνέχεια αναλυτικά όσα δήλωσε ο μπασκετμπολίστας:

«Ανυπομονώ για τη στιγμή που θα βρεθώ στην Αθήνα και θα ενσωματωθώ στον Παναθηναϊκό» είπε ο Μαυροβούνιος παίκτης, στις πρώτες του δηλώσεις ως στέλεχος του «τριφυλλιού» και πρόσθεσε: «Όταν επικοινώνησε μαζί μου ο κόουτς Τζόρτζεβιτς και με ενημέρωσε ότι θα με ήθελε στον Παναθηναϊκό, συμφωνήσαμε με την πρώτη. Δεν χρειάστηκε να το σκεφτώ δεύτερη φορά, ήταν εύκολη απόφαση».

Καταλήγοντας ο Αλεξάνταρ Πάβλοβιτς υπογράμμισε: «Είμαι ευτυχισμένος επειδή θα αγωνιστώ σε μια τεράστια ομάδα, με σπουδαία ιστορία, μεγάλους παίκτες όπως κι επίσης για το λόγο ότι θα παίξω για τον κόουτς Τζόρτζεβιτς. Υπήρξε μεγάλος παίκτης και είναι μεγάλος κόουτς. Όπως επίσης είναι σημαντικό ότι ο Παναθηναϊκός είναι μια από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ευρώπη και στο θέμα των οπαδών. Στην Παρτιζάν όπου αγωνίστηκα, υπάρχει ένα πολύ πιστό κοινό που δημιουργεί υπέροχη ατμόσφαιρα και το ίδιο γίνεται και στον Παναθηναϊκό. Θα κάνω τα πάντα για να μην τους απογοητεύσω. Γνωρίζω καλά, άλλωστε, ότι έχω έρθει σε μια τεράστια ομάδα που μου δίνει τη δυνατότητα να παλέψω για την Ευρωλίγκα».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 18.322 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.