ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πιο κοντά στην επιστροφή από ποτέ…

Πολύ κοντά στην επιστροφή του στον Παναθηναϊκό βρίσκεται πλέον ο Νικ Καλάθης, σύμφωνα με δημοσίευμα του «Eurohoops».

Πιο κοντά στην επιστροφή από ποτέ...

Ο διεθνής γκαρντ δεν έχει βρει ακόμα συμβόλαιο στο NBA που να καλύπτει τα θέλω του και έτσι η επιλογή του Παναθηναϊκού, φαίνεται πως είναι η καλύτερη που έχει την δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο Καλάθης έψαχνε για ένα καλό συμβόλαιο στο NBA και δε το έχει βρει ακόμα, μετά από 10 ημέρες στο Free Agency του ΝΒΑ, με αποτέλεσμα η επιστροφή του στο «τριφύλλι» να μοιάζει πιο πιθανή από ποτέ.

Ο Παναθηναϊκός σύμφωνα με το δημοσίευμα, προσφέρει τριετές συμβόλαιο στον Καλάθη με συνολικές αποδοχές που θα ξεπεράσουν τα 6 εκ. ευρώ, ενώ φυσικά θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στην ομάδα, ειδικά μετά την Διαμαντίδη εποχή.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 219.300 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα οι «πράσινοι» θα έχουν σίγουρα για δύο χρονιές τον παίκτη στο ρόστερ τους, καθώς θα υπάρχει όρος που θα επιτρέπει στον Καλάθη να φύγει για το NBA και πάλι αν το θέλει, το 2017 και όχι νωρίτερα.

Η επιστροφή λοιπόν του Νικ Καλάθη μοιάζει πιο πιθανή από ποτέ και εξελίξεις θα υπάρξουν όπως φαίνεται μέσα στις επόμενες ημέρες ή ακόμα και ώρες.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.