ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κρίνεται του Καλάθη

Το σίριαλ Νικ Καλάθης και Παναθηναϊκός ίσως ξεκαθαρίσει και σήμερα. Κοντά στους πράσινους ο 26χρονος γκαρντ χωρίς να είναι τίποτα σίγουρο.

Κρίνεται του Καλάθη

Ο λόγος για τον Νικ Καλάθη, ο οποίος αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες να επιλέξει τι θα πράξει. Με τα υπάρχοντα δεδομένα η επιστροφή του στο «τριφύλλι» είναι πιο κοντά από ποτέ και μόνο μια ανατροπή της τελευταίας στιγμής μπορεί να φέρει τα πάνω-κάτω.

Ο 26χρονος μπασκετμπολίστας δεν έχει στα χέρια του κάποια ιδιαίτερα ελκυστική πρόταση. Πιο συγκεκριμένα, οι Γκρίζλις τού έχουν προσφέρει 1,1 εκατ. δολάρια, δίνοντάς του τη δυνατότητα να φύγει αν βρει περισσότερα από άλλη ομάδα. Κάτι τέτοιο δεν φαίνεται στον ορίζοντα, αφού και οι Μάβερικς που τον εξέταζαν σαν λύση ξόδεψαν 10 εκατ. δολάρια για διετές συμβόλαιο με τον Ντερόν Γουίλιαμς και δεν έχουν απόλυτη ανάγκη έναν ακόμη γκαρντ.

Την ίδια στιγμή οι πράσινοι του προσφέρουν ένα πολύ καλό τριετές συμβόλαιο ενώ το σημαντικότερο από όλα είναι το οικείο περιβάλλον που του προσφέρει η πράσινη οικογένεια. Επιπλέον, τα 6 εκατ. και ο πρωταγωνιστικός ρόλος που σίγουρα θα έχει είναι από τα στοιχεία που τον φέρνουν όλο και πιο κοντά.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 208.520 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.