ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

12ος ο Ζουμάς

Την 12η θέση κατέκτησε στο πανελλήνιο πρωτάθλημα Εφήβων-Παίδων που πραγματοποιήθηκε στα Τρίκαλα ο ποδηλάτης του Παναθηναϊκού Παναγιώτης Ζουμάς.

12ος ο Ζουμάς

Στη διοργάνωση που πραγματοποιήθηκε στη θεσσαλική πόλη ο 16χρονος Παναγιώτης Ζουμάς κράτησε ψηλά την πράσινη σημαία και τίμησε το «τριφύλλι». Μετά από τη 10η θέση που κατέκτησε στην ατομική χρονομέτρηση μεταξύ 49 αθλητών, κατάφερε να είναι ένας από τους ποδηλάτες που ξεχώρισαν στο απαιτητικό αγώνισμα του δρόμου αντοχής.

Ο αθλητής του Παναθηναϊκού έχει ως μόνιμη κατοικία την Άμφισσα παρά ταύτα συμμετέχει κανονικά στις δραστηριότητες της ομάδας και αποτελεί έναν εν δυνάμει αυριανό πρωταθλητή της ομάδας.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο έφορος του τμήματος Γιώργος Φωκάς πιστεύει ότι αν συνεχίσει την σκληρή δουλειά και την προπόνηση του χρόνου θα μπορεί να βρίσκεται μέσα στις τρεις πρώτες θέσεις. Από κει και πέρα το ανδρικό τμήμα συνέχισε κανονικά τις προπονήσεις του το Σαββατοκύριακο και στέκεται σε καλό αγωνιστικό επίπεδο.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 412 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.