ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το κίνητρο του Πράνιτς

Η έντονη αμφισβήτηση που γνώρισε πέρσι, το κίνητρο του Euro, η ξεκούραση του καλοκαιριού μπορούν να «φτιάξουν» αρκετά τον έμπειρο Κροάτη.

Το κίνητρο του Πράνιτς

Ο Ντάνιελ Πράνιτς έγινε δεκτός με ικανοποίηση από τον κόσμο προ διετίας, αφού σ΄ ένα φουλ νεανικό σχήμα ο πρώην άσος της Μπάγερν είχε τα φόντα να ηγηθεί. Ο 32χρονος μπακ-χαφ έγινε κάτοικος Κορωπίου έχοντας μπροστά του στοιχήματα: 1) να δείξει στην «πρώην» Σπόρτιγκ Λισαβόνας ότι είχε άδικο που τον άφησε να φύγει τόσο εύκολα 2) να «εκδικηθεί» την πιάτσα των μάνατζερ που δεν ασχολήθηκε μαζί του όταν αποφασίστηκε η καρατόμησή του απ’ το πορτογαλικό σωματείο 3) να επιστρέψει στην εθνική και να αγωνιστεί στο Μουντιάλ.

Στην πρώτη του σεζόν τα κατάφερε όλα πολύ γρήγορα, Νοέμβρη του 2013 είχε ήδη πάρει πρόσκληση από τον ομοσπονδιακό, Νίκο Κόβατς, ενώ με πέντε γκολ πρωταγωνίστησε στο πρωτάθλημα παρότι εντάχθηκε στον Παναθηναϊκό αρχές Σεπτέμβρη, χάνοντας την προετοιμασία. Το ίδιο συνέβη πέρσι, με τον έμπειρο χαφ να κουβαλά και την κόπωση από το ταξίδι στη Βραζιλία, πραγματοποιώντας μια (επιεικώς) άθλια σεζόν στο τριφύλλι.

Ο Πράνιτς ήταν από τους καλύτερους στα φιλικά της Ολλανδίας, σαν αριστερό μπακ «πέταγε» κόντρα στον Άγιαξ. Το γεγονός ότι φέτος το καλοκαίρι ξεκουράστηκε ενδεχομένως να τον κάνει να έχει μια εξαιρετική σεζόν, κάτι που έχει ανάγκη αφού δεν κρύβει πως θέλει ν’ αγωνιστεί στο Euro του ερχόμενου καλοκαιριού.

LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα
LIVE για τις ραγδαίες εξελίξεις με Νικολογιάννη, Μανωλιουδάκη, Δεσύλλα 4.977 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.