ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τώρα πας για «πιστόλι»

Με Διαμαντίδη, Καλάθη, Μποχωρίδη στο back court χρειάζεσαι κι ένα ξένο να «τα στάζει».

Τώρα πας για «πιστόλι»

Μετά την οριστικοποίηση της επιστροφής Καλάθη θεωρούμε δύσκολη την παραμονή Νέλσον στο ΟΑΚΑ. Οι δύο παίκτες έχουν όμοια «αμυντικά» χαρακτηριστικά (με τον Αμερικανό να είναι εξίσου ταχύς αν και περισσότερο «χτιστός»), ενώ στο έμψυχο δυναμικό υπάρχει κι ο Λευτέρης Μποχωρίδης για «επικίνδυνες» αποστολές, με τον τέως άσο του Άρη να είναι φέτος αναβαθμισμένος (;)

Λαμβάνοντας υπόψη ότι ο σκόρερ Παππάς θα επιστρέψει σε μερικούς μήνες, ο Διαμαντίδης προορίζεται για ρεζέρβα κι ότι ήδη «χαιρέτησαν» Μπλουμς, Σλότερ η λογική λέει πως ο Τζόρτζεβιτς θα κοιτάξει την αγορά για «μπόμπερ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.