ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Λείπει η πείρα από την άμυνα

Με εξαίρεση τον 34χρονο Ντε Φο οι περισσότεροι της οπισθοφυλακής παρουσιάζονται «άγουροι».

Λείπει η πείρα από την άμυνα

Για να δούμε τι θα κάνουν οι Βέλγοι σε συνθήκες αφόρητης ζέστης στην Αθήνα. Θυμίζουμε πως πέρσι παρά το σοκ του 1-2 και την αργοπορημένη είσοδο στο ματς Ντίνα-Καρέλη, η Λεωφόρος «έγειρε» μεταξύ 50-90′ κι οι παίκτες της Σταντάρ έδειχναν έτοιμοι να καταρρεύσουν με το που το τριφύλλι ισοφάριζε.

Όλα αυτά με πολύ έμπειρους ποδοσφαιριστές στα μετόπισθέν τους, τον Ιάπωνα διεθνή γκολκίπερ Καβασίμα, άρτι αφιχθέντα απ’ το Μουντιάλ της Βραζιλίας και τους «περπατημένους» Βέλγους Σιμάν-Βαν Νταμ.

Υπόψιν πως -ως τώρα- στο ρόστερ των προσεχών αντιπάλων, μ’ εξαίρεση τον 34χρονο Ντε Φο, οι υπόλοιποι της οπισθοφυλακής είναι από 26 ετών και κάτω το 90% εξ αυτών ανάμεσα σε 20-22!

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.060 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.