ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρώτη πρόκληση; Ισκιέρδο-Ντε Σούτερ!

Το «καυτό» δίδυμο της Μπριζ πρώτη επικίνδυνη αποστολή για «Ταύλα»-Σάντσεθ.

Πρώτη πρόκληση; Ισκιέρδο-Ντε Σούτερ!

Η πρώτη πρόκληση για το δίδυμο Ταυλαρίδη-Σάντσεθ ακούει στα ονόματα Χοσέ Ισκιέρδο-Τομ Ντε Σούτερ. Πέρσι μέτρησαν μαζί 23 γκολ (13+10) και έξι ασίστ (4+2) με τον Κολομβιανό να κάνει ονειρεμένο ντεμπούτο στην Ευρώπη, προερχόμενος από την Ονσέ Κάλδας στην οποία δεν είχε δείξει έντονα εκτελεστικά στοιχεία (12 γκολ σε 40 συμμετοχές μέσα σε μια διετία).

Ο 30χρονος ντε Σούτερ με τα 193 εκατοστά του κορμιού του και τα περισσότερα από 40 παιχνίδια σε διοργανώσεις της ΟΥΕΦΑ «απειλεί» την εστία του Λουκ Στιλ, με τον έμπειρο φορ να γεμίζει την περιοχή της ομάδας του στο πρόσφατο φιλικό με τον Παναθηναϊκό…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.