ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Δέχθηκαν πίεση στο πρώτο ημίχρονο

Η είσοδος Σάντσεθ στην επανάληψη απελευθέρωσε τους μπακ που στο πρώτο 45λεπτο είχαν...θέματα.

Δέχθηκαν πίεση στο πρώτο ημίχρονο

Η αλήθεια είναι ότι βλέποντας τον Λεβαδειακό να επιτίθεται κατά κύματα στο πρώτο ημίχρονο ουδείς σε γήπεδο/τηλεοπτικούς δέκτες ένιωσε άνετα. Ποσώς μάλλον οι Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μπούρμπος, Χουχούμης που δέχθηκαν πίεση.

Ο πρώτος δεν σταύρωσε ΟΥΤΕ ΜΙΑ κεφαλιά –απόκρουση (τουλάχιστον κινήθηκε άψογα στη φάση του 1-1), ενώ ο «30» ελέγχεται στο 1-0, το ριπλέι δείχνει ότι ίσως μπορούσε να κάνει κάτι καλύτερο.

Ο 22χρονος μπήκε μουδιασμένα στο τερέν, αλλά μετά το εκπληκτικό τάκλιν στον Μιλιάζες στο 34΄ (με τον αντίπαλο έτοιμο για το 2-0 μετά το «άδειασμα» του Μπούρμπου) ανέβηκε πολύ. Είχε σωστή προώθηση στη φάση του 2-1 (θυμηθήκαμε τον αγώνα με την Αρνεμ όπου βρέθηκε τρεις φορές σε θέση για γκολ), έβγαινε πάντα πρώτος στη μπάλα και με τον Σάντσες δίπλα του στην επανάληψη έπαιξε πιο στρωτά.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.914 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Χουχούμης βρέθηκε εντελώς εκτός κλίματος, ενώ ο Μπούρμπος είχε δύο καλές επεμβάσεις (στο 5΄ προ του Μιλοσάβλιεφ που έβγαινε μόνος με τον Στιλ και στο 84΄ με το στήθος προ του Γιακουμάκη) κατά τ΄ άλλα μετρήσαμε αμέτρητα πουλήματα μπάλας στην επίθεση κι είδαμε την  κλασική ατολμία με το που περνά τη σέντρα. Χρειάστηκε να μπει ο Μαρινάκης στο τέλος για να θυμηθούμε τι σημαίνει μοντέρνο φουλ-μπακ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.