Ποδόσφαιρο

Καμία επαφή με Άντερλεχτ για Καρέλη

Παρά τα χθεσινοβραδινά δημοσιεύματα που ήθελαν την Άντερλεχτ να επανέρχεται στην περίπτωση του Νίκου Καρέλη με πρόταση 4 εκ. ευρώ, στον Παναθηναϊκό δηλώνουν άγνοια για τον ενδιαφέρον των Βέλγων.

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, οι «πράσινοι» δεν έχουν έρθει σε καμία επαφή με την Άντερλεχτ, η οποία εδώ και καιρό φέρεται να «κοιτάει» την περίπτωση του διεθνούς επιθετικού των «πράσινων».

Σύμφωνα με χθεσινά δημοσιεύματα, η Άντερλεχτ φέρεται να έχει στα υπόψη της τον Καρέλη, ως αντικαταστάτη του Μίτροβιτς, ο οποίος θα πάει στη Νιούκαστλ. Μάλιστα αναφέρθηκε πως οι Βέλγοι κατέθεσαν πρόταση ύψους 4 εκ. ευρώ για τον Κρητικό φορ, ωστόσο στον Παναθηναϊκό διέψευσαν το δημοσίευμα, τονίζοντας πως δεν υπάρχει καμία επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Ο Παναθηναϊκός δεν… πουλάει, όπως τόνισε και ο Γιάννης Αλαφούζος στο ραδιόφωνο της Θ.13, τονίζοντας παράλληλα, πως στην περίπτωση του Καρέλη, θα υπάρξει συζήτηση μόνο για ποσά της τάξεως των 7-8 εκ. ευρώ, αποκλείοντας επί της ουσίας την όποια κουβέντα (που θα γίνει, αν γίνει στο μέλλον), ειδικά με τα ποσά που αναφέρθηκαν χθες.

Exit mobile version