ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Ψάχνει τη βασική σέντερ ο Παναθηναϊκός

Στο τμήμα του γυναικείου μπάσκετ του Παναθηναϊκού, έχουν επικεντρωθεί στην απόκτηση της ψηλής, που θα κάνει τη διαφορά, μέσα στο «ζωγραφιστό». Στο κάδρο και η Νταϊάνα Ντέλβα.

Ψάχνει τη βασική σέντερ ο Παναθηναϊκός

Ο Πέτρος Πρέκας, ψάχνει την… κολόνα που θα στήσει την ομάδα, όσον αφορά τη φροντ λάιν, με τις υποψήφιες να είναι αρκετές. Στο προσκήνιο ήρθε και η πρώην «πράσινη» και αγαπητή στο τριφύλλι, Νταϊάνα Ντέλβα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει δεδομένη συμφωνία.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ οι «πράσινοι» εξετάζουν κάποιες περιπτώσεις αμερικανίδων που αγωνίζονται στη θέση «5» μεταξύ αυτών και της Νταϊάνα Ντέλβα, χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάποια οριστική εξέλιξη.

Σε κάθε περίπτωση και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, με την απόκτηση της βασικής ψηλής θα κλείσει και το ρόστερ του «τριφυλλιού», που θέλει την επόμενη σεζόν να επιστρέψει στην κορυφή του ελληνικού πρωταθλήματος.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 292 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.