ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τουρκικά σενάρια για Μπουρούση!

Σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο, ο Παναθηναϊκός έχει στο μεταγραφικό του στόχαστρο τον Γιάννη Μπουρούση, που έμεινε ελεύθερος από την πρωταθλήτρια Ευρώπης, Ρεάλ.

Τουρκικά σενάρια για Μπουρούση!

Ελεύθερος να ψάξει τον επόμενο σταθμό της καριέρα του είναι ο Καρδιτσιώτης σέντερ, Γιάννης Μπουρούσης και σύμφωνα με «τιτίβισμα» Τούρκου δημοσιογράφου, ο Παναθηναϊκός τον έχει βάλει στο στόχαστρό του.

Οι «πράσινοι» μετά τις προσπάθειες που κατέβαλαν για Τάιους και Λάσμε που βρήκαν αλλού… το δρόμο τους, εξετάζουν και άλλες λύσεις για την ρακέτα τους και μετά τον Τυνήσιο πρώην Μαδριλένο, Σαλάχ Μεζρί, άλλος ένας πρώην παίκτης της Ρεάλ, έρχεται στο προσκήνιο.

Πάντως επίσημη αντίδραση της ΚΑΕ για το «τιτίβισμα» του Φερσού Ντενίζ σχετικά με το πιθανό ενδιαφέρον του Παναθηναϊκού για τον 32χρονο σέντερ δεν έχει υπάρξει ακόμα.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 86.181 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Γιάννης Μπουρούσης είναι γεννημένος τον Νοέμβριο του 1983 και ξεκίνησε την καριέρα του στον Γ.Σ Καρδίτσας πριν κάνει το άλμα για την ΑΕΚ, όπου και αγωνίστηκε για τέσσερα χρόνια (2002-2006).

Από την Ένωση μεταπήδησε στον Ολυμπιακό (2006-2011) με τη φανέλα του οποίου συχνά πυκνά ήρθε σε αντιπαράθεση με τους «πράσινους» οπαδούς. Από τον Ολυμπιακό αποχώρησε με προορισμό το Μιλάνο και την Αρμάνι (2011-2013) με τον Έλληνα σέντερ να έχει συμπαίκτη του, τον υπαρχηγό του «τριφυλλιού», Αντώνη Φώτση.

Τα δύο τελευταία χρόνια (2013-2015) αγωνίστηκε με την φανέλα της Ρεάλ Μαδρίτης με την οποία στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης απέναντι στον Ολυμπιακό τον περασμένο Μάιο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.