ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Ανακαλείται η άδεια μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός»

Η ΕΕΑ έκανε δεκτή την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός, για εικονική μεταβίβαση των μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

«Ανακαλείται η άδεια μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός»

Μετά από μία συνεδρίαση με αρκετές διαφωνίες, η ΕΕΑ με ψήφους 4-2 αποφάσισε να κάνει δεκτή την καταγγελία της ΚΑΕ Ολυμπιακός και να ανακαλέσει την άδεια μεταβίβασης των μετοχών, της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Θυμίζουμε πως η ίδια επιτροπή, ήταν εκείνη που είχε δώσει την έγκριση για την μεταβίβαση των μετοχών τον Δεκέμβριο του 2014, από τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο στον Μάνο Παπαδόπουλο.

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός φυσικά θα ασκήσει έφεση κατά της πρωτόδικης απόφασης, καθώς το ζήτημα προφανώς και δεν έχει τελειώσει εδώ.

Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό»
Τεράστιος Γιασικεβίτσιους: «Αδύνατο να αγαπήσω ομάδα όπως τον Παναθηναϊκό» 30.355 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ανακοίνωση της ΕΕΑ αναφέρει:

«Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, κατά τη σημερινή της συνεδρίαση, έλαβε τις ακόλουθες αποφάσεις:

1. Αίτηση της ΚΑΕ Ολυμπιακός περί ανάκλησης της από 05.12.2014 χορηγηθείσας άδειας μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ανακαλείται η άδεια μεταβίβασης μετοχών της ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.