ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Καλοκαιρινά μαθήματα εξέδρας…

Πρώτο εντός έδρας παιχνίδι και η Λεωφόρος ήταν κατάμεστη. Πάνω από 13.000 φίλοι του Παναθηναϊκού έδειξαν από νωρίς τις… διαθέσεις τους, στο φιλικό με την Ουντινέζε.

Καλοκαιρινά μαθήματα εξέδρας…

Από νωρίς τα γύρω στενά και οι δρόμοι είχαν πρασινίσει. Χιλιάδες οπαδοί του «τριφυλλιού» απολάμβαναν τον καφέ τους ή την παγωμένη μπύρα τους, συζητώντας για την ομάδα και περιμένοντας τη σέντρα. Οσο περνούσε η ώρα, τόσο περισσότερο ήταν έντονο το πράσινο στοιχείο.

Κι όταν έφτασε η ώρα η Λεωφόρος πήρε φωτιά! Συνθήματα, καπνογόνα και μια εξαιρετική ατμόσφαιρα στο πρώτο εντός έδρας ματς της σεζόν, έστω και ανεπίσημο. Στο κατακαλόκαιρο ο κόσμος του Παναθηναϊκού ήταν ξανά εκεί. Και παρέδωσε από νωρίς μαθήματα εξέδρας…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.