ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Μήνυμα Παναθηναϊκού σε Λάσμε!

«Σε θέλουμε, πάρε την απόφασή σου», είπαν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού στον Γκαμπονέζο σέντερ, μετά τη νέα χθεσινοβραδινή πρόταση της Γαλατασαράι.

Μήνυμα Παναθηναϊκού σε Λάσμε!

Εκεί που ο Στεφάν Λάσμε ήταν μια «ανάσα» από την επιστροφή του στον Παναθηναϊκό, ήρθε η νέα πρόταση της Γαλατασαράι στον Γκαμπονέζο σέντερ, ο οποίος μπήκε ξανά σε δεύτερες σκέψεις. Οι Τούρκοι χθες χτύπησαν ξανά την πόρτα του δυναμικού σέντερ, προσφέροντάς του 1.000.000 ευρώ. Καταλαβαίνει κανείς ότι μια τέτοια πρόταση έκανε τον Λάσμε να το σκεφτεί εκ νέου.

Την ίδια στιγμή, το «τριφύλλι» του δίνει 700.000 δολάρια. Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι σε νέα επικοινωνία που είχαν οι δυο πλευρές, από τον Παναθηναϊκό του έδωσαν να καταλάβει ότι τον θέλουν, αλλά θα πρέπει κι ο ίδιος να μη χρονοτριβεί. «Σε θέλουμε και το ξέρεις. Πάρε την απόφασή σου και ενημέρωσέ μας», τόνισαν, μεταξύ άλλων, άνθρωποι της ομάδας στον Γκαμπονέζο.

Η κατάσταση θα ξεκαθαρίσει άμεσα και θα γνωρίζουμε αν ο Λάσμε φορέσει ξανά την πράσινη φανέλα.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 36.225 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.