ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Sold out…για ρεκόρ

Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός ανακοίνωσε πως τα εισιτήρια για την εντός έδρας αναμέτρηση με την Μπριζ (28/7, 21:00, OTE TV), έχουν εξαντληθεί.

Sold out...για ρεκόρ

Ο κόσμος του «τριφυλλιού» ανυπομονεί για το παιχνίδι με τους Βέλγους και αυτό φάνηκε και από την εξάντληση των εισιτηρίων, μέσα σε λίγες μόλις ημέρες. Η Λεωφόρος θα είναι γεμάτη και οι φίλοι της ομάδας θα δημιουργήσουν μία φανταστική ατμόσφαιρα, δίνοντας έξτρα ώθηση τους παίκτες των «πρασίνων».

Η πράσινη ΠΑΕ ευχαριστεί τον κόσμο για την ανταπόκριση και τονίζει πως εάν υπάρξει επιστροφή εισιτηρίων από τους Βέλγους, τότε θα υπάρξει και σχετική ανακοίνωση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ανακοινώνει πως εξαντλήθηκαν τα εισιτήρια του αγώνα με αντίπαλο την Brugge και ευχαριστεί θερμά τον κόσμο για την ανταπόκρισή του.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.413 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τόσο μέσω διαδικτύου όσο και από το box office του γηπέδου, δεν υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια και ως εκ τούτου παρακαλούμε τους φιλάθλους να μην προσέρχονται γι’ αυτό το σκοπό στα εκδοτήρια του “Απ. Νικολαϊδης”.

Σε περίπτωση επιστροφής -έστω και περιορισμένου αριθμού εισιτηρίων- θα υπάρξει σχετική ανακοίνωση από την ΠΑΕ στο pao.gr για το ακριβές πρόγραμμα διάθεσής τους.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.