ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τέλος ο Λάσμε!

Αρνητικά απάντησε ο Στεφάν Λάσμε στην πρόταση του Παναθηναϊκού, καθώς δεν δέχθηκε συγκεκριμένο όρο στο συμβόλαιό του. Σ' άλλες περιπτώσεις στρέφονται οι «πράσινοι».

Τέλος ο Λάσμε!

Δεν θα επιστρέψει ο Στεφάν Λάσμε στον Παναθηναϊκό. Ο 33χρονος σέντερ απάντησε αρνητικά στην πρόταση του Παναθηναϊκού παρά το ότι τον ικανοποιούσε οικονομικά.

Οι πράσινοι περίμεναν εδώ και δύο μέρες την απάντηση του 33χρονου σέντερ για να επιστρέψει στο «τριφύλλι» και να πλαισιώσει τον Μίροσλαβ Ραντούλιτσα, όμως ο πρώην παίκτης της Εφές δεν δέχτηκε έναν όρο στο συμβόλαιο που του προσφέρθηκε.

Συγκεκριμένα, η πρόταση του Παναθηναϊκού περιείχε έναν όρο στο συμβόλαιο για πρόστιμο σε περίπτωση που κάνει χρήση απαγορευμένων ουσιών, καθώς μετά την περίπτωση του Τζέιμς Γκιστ οι «πράσινοι» έχουν γίνει πολύ αυστηροί σε τέτοια θέματα. Ο 33χρονος σέντερ, δεν δέχτηκε τον όρο αυτό και απάντησε αρνητικά στην πρόταση του τριφυλλιού. Πλέον ο Παναθηναϊκός στρέφεται σ΄ άλλες λύσεις για να «θωρακίσει» την ρακέτα του.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 39.302 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.