ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Με Κουτρουμπή στο βασικό σχήμα

Τον Γιώργο Κουτρουμπή προορίζει για τη θέση του αμυντικού χαφ, στο αυριανό ματς με τη Μπριζ, ο Γιάννης Αναστασίου. Με 4-4-2 σε ρόμβο το πιθανό σχήμα των «πράσινων».

Με Κουτρουμπή στο βασικό σχήμα

Ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται πυρετωδώς για το αυριανό πρώτο ματς με την Κλαμπ Μπριζ, με τον κόουτς του «τριφυλλιού», να σκέφτεται σοβαρά τη χρησιμοποίηση του Γιώργου Κουτρουμπή στη θέση του Τάσου Λαγού, για τη θέση του αμυντικού μέσου.

Ο προπονητής του Παναθηναϊκού προσανατολίζεται στο να παρατάξει το ίδιο σχήμα με αυτό του φιλικού με την Ουντινέζε, αλλά αντί του Τάσου Λαγού, τη θέση του αμυντικού χαφ, να πάρει ο Γιώργος Κουτρουμπής, με τον τεχνικό του «τριφυλλιού» να σκέφτεται ότι ο υψηλόσωμος αμυντικός μπορεί να βοηθήσει και στα μετόπισθεν, σε καταστάσεις άμυνας της ομάδας (στημένες φάσεις κλπ).

Σύμφωνα με τις δοκιμές του «Ολλανδού», το σχήμα που προτίθεται να παρατάξει είναι το 4-4-2 με ρόμβο (δεν αποκλείεται και το 4-3-2-1) με τους Στιλ, Βέμερ, Ταυλαρίδη, Σάντσεθ και Πράνιτς στην άμυνα, Κουτρουμπή, Ζέκα, Ατζαγκούν και Νίνη στο κέντρο και Μπεργκ, Καρέλη στην επίθεση.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.360 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Δεν πρέπει να αποκλειστεί ωστόσο ούτε η αλλαγή σχήματος η και προσώπων, καθώς παραδοσιακά ο Γιάννης Αναστασίου δεν… δείχνει στο 100% τις προθέσεις του και μπορεί να έχει στο μυαλό του κάτι διαφορετικό, ωστόσο οι πιθανότητες να αλλάξουν πρόσωπα, είναι λίγες, ενώ για το σχήμα, έχει την ευχέρεια να το διαμορφώσει και κατά τη διάρκεια του αγώνα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.