ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Στηρίζουμε μόνο με τη φωνή μας»

Παράκληση στον κόσμο του Παναθηναϊκού, ο οποίος θα κατακλύσει το «Απ. Νικολαΐδης», να στηρίξει την ομάδα μόνο με τη φωνή της και να μη δώσει δικαιώματα έκανε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε.

«Στηρίζουμε μόνο με τη φωνή μας»

Παράλληλα η ΠΑΕ κάνει έκκληση στον κόσμο να βρεθεί από νωρίς στο γήπεδο, προκειμένου να εξυπηρετηθεί άνετα χωρίς προβλήματα, λόγω της μαζικής προσέλευσης του κόσμου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ευχαριστεί τους φιλάθλους για την άμεση ανταπόκριση στην προπώληση των εισιτηρίων του αγώνα με αντίπαλο την Μπριζ που οδήγησε στην εξάντλησή τους σε χρόνο-ρεκόρ.

Αύριο το βράδυ, το ιστορικό μας γήπεδο θα ξεχειλίζει από το πάθος και την αγάπη μας για το Τριφύλλι και ως εκ τούτου παρακαλούμε τους φιλάθλους για την έγκαιρη προσέλευση στο «Απ. Νικολαΐδης» που θα διευκολύνει την ομαλή ροή εισόδου στο γήπεδο και θα αποτρέψει τις καθυστερήσεις.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.438 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επίσης, η κόσμια συμπεριφορά μας σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης είναι σοβαρό ζήτημα για την αυστηρή UEFA που σε θέματα ρατσιστικών σχολίων, καπνογόνων, βεγγαλικών και κροτίδων είναι απόλυτα αρνητική με βαρύτατες ποινές για κάθε Club.

Εμείς, που έχουμε ταξιδέψει “στα πέταλα ολόκληρη της γης”, γνωρίζουμε από ευρωπαϊκές μάχες και θα είμαστε συνεπείς, δίνοντας δύναμη στην ομάδα μας να πετύχει τον στόχο.

Ερχόμαστε από νωρίς στο γήπεδο, στηρίζουμε μόνο με τη φωνή μας και κρατάμε την πράσινη σημαία ψηλά. Σας περιμένουμε…».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.