ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Women In Green

Kόλαση η Καρντάσιαν! Όχι η Κιμ, η Κλόε! (pics)

Μπορεί όταν λέμε Καρντάσιαν, το μυαλό μας να πηγαίνει στην Κιμ, αλλά η Κλόε με τις... καμπύλες της έκανε μια φωτογράφηση που «έριξε» το ίντερνετ.

Kόλαση η Καρντάσιαν! Όχι η Κιμ, η Κλόε! (pics)

H πρώην σύζυγος του πρώην άσου του ΝΒΑ, Λαμάρ Όντομ, φωτογραφήθηκε για γνωστό αμερικανικό περιοδικό, αφήνοντας λίγα στη φαντασία, αλλά αρκετά για να προκαλέσει. Στην συνέντευξη της αποκάλυψε ότι κρατά επαφή με τον Όντομ, παρά το επεισοδιακό διαζύγιό τους, το οποίο εκδόθηκε πριν από μερικές ημέρες, αλλά αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ότι έχει σχέση με άλλον σταρ του ΝΒΑ, τον Τζέιμς Χάρντεν, καθώς παπαράτσι τους έχουν «συλλάβει» να κυκλοφορούν παρέα.

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA.gr…

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ