ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ζέκα: «Δείξαμε ότι αξίζαμε την πρόκριση…»

Ο Παναθηναϊκός αξίζει την πρόκριση και θα πρέπει να το δείξει και στη ρεβάνς, σύμφωνα με τον Κάρλος Ζέκα.

Ζέκα: «Δείξαμε ότι αξίζαμε την πρόκριση…»

Ο αρχηγός των «πράσινων» κατάπιε και πάλι χιλιόμετρα, όντας εκ των κορυφαίων του γηπέδου και παρά το γεγονός πως ο Παναθηναϊκός βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, γύρισε το ματς και έδειξε ότι αξίζει την πρόκριση.

Όσα είπε ο Ζέκα:

«Το παιχνίδι δεν εξελίχθηκε όπως θα θέλαμε και βρεθήκαμε με την πλάτη στον τοίχο μετά το πρώτο ημίχρονο και κυρίως ψυχολογικά. Δεχθήκαμε γκολ, χάσαμε πέναλτι, αποβλήθηκε παίκτης μας… 

Στο δεύτερο ημίχρονο καταφέραμε και αντιδράσαμε. Διατηρήσαμε την εστία μας ανέπαφη και ταυτόχρονα μπορέσαμε και βάλαμε ένα γκολ που μας δίνει ένα μικρό προβάδισμα ενόψει του δεύτερου αγώνα. Εκεί θα πρέπει να διεκδικήσουμε την πρόκριση την οποία δείξαμε ότι αξίζουμε».

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.125 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.