ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Πάμε Βέλγιο να τελειώσουμε την πρόκριση»

Ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Γιάννης Αναστασίου στην ομιλία που είχε με τους ποδοσφαιριστές του, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει και τα λάθη που έγιναν.

Αναστασίου: «Πάμε Βέλγιο να τελειώσουμε την πρόκριση»

Ο Γιάννης Αναστασίου στην προπόνηση της Τετάρτης μίλησε στους ποδοσφαιριστές του για την εικόνα που έδειξαν στο ματς με την Μπριζ, ενώ επεσήμανε τις παραλείψεις και τα λάθη που έγιναν στο πρώτο εικοσάλεπτο του ματς και λίγο έλειψαν να στοιχίσουν στην ομάδα.

«Θέλω να σας δώσω συγχαρητήρια για τη νίκη. Ακόμα και όταν στράβωσαν όλα, είχατε σωστή συμπεριφορά και φτάσατε στη νίκη. Σας είχα πει ότι εάν παίξετε όπως μπορείτε, θα νικήσουμε. Κάνατε όσα είπαμε, εφαρμόσατε αυτά που δουλέψαμε και βγήκε στο γήπεδο. Είμαι ικανοποιημένος από εσάς», ήταν η αρχική τοποθέτηση του προπονητή των «πρασίνων».

Στη συνέχεια του «φροντιστηρίου», ανέλυσε τα λάθη που έγιναν, ενώ ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του, να έχουν την ίδια εικόνα και στη ρεβάνς του Βελγίου την ερχόμενη εβδομάδα.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.130 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Παράλληλα, επεσήμανε πως πρέπει να εκλείψουν τα ατομικά λάθη και να αποφεύγουν οι ποδοσφαιριστές τις περιττές ενέργειες που μπορεί να στοιχίσουν στην ομάδα.

«Έγιναν λάθη, κυρίως στα πρώτα λεπτά. Θα τα αναλύσουμε μετά το ρεπό και θα δουλέψουμε για να τα διορθώσουμε. Αλλά η εικόνα μας στο δεύτερο ημίχρονο ήταν πολύ καλή. Δεν τελείωσε κάτι, έχουμε ένα προβάδισμα και πρέπει να πάμε στο Βέλγιο για να τελειώσουμε την πρόκριση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.