ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Ολοκληρώνεται το «παζλ»

Ο Παναθηναϊκός μετά και την απόκτηση του Κούζμιτς, έχει φτιάξει κατά 90% το ρόστερ της επόμενης σεζόν και πλέον κινείται χωρίς βιασύνη, στην… πινελιά, αφού αναμένεται να αποκτηθεί ένας γκαρντ ακόμα.

Ολοκληρώνεται το «παζλ»

Οι «πράσινοι» «χτενίζουν» την αγορά, οι προτάσεις έρχονται με το… τσουβάλι στα γραφεία της ΚΑΕ, ωστόσο καμία απόφαση δεν έχει παρθεί, από τον Τζόρτζεβιτς, ο οποίος δεν βιάζεται, ψάχνοντας την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Ο Παναθηναϊκός μοιάζει πλήρης σε όλες τις γραμμές του, ωστόσο η καθυστερημένη «είσοδος» των Παππά και Γκιστ δημιουργεί κενά, μέχρι τον Δεκέμβριο, που ναι μεν δεν κρίνεται τίποτα τόσο σε Ελλάδα, όσο σε Ευρώπη, εντούτοις, ο «Σάλε» θέλει να έχει όπως προκύπτει άλλον έναν κοντό, για να στηρίξει την περιφερειακή του γραμμή.

«Κενό» στο «2»

Η γραμμή των «κοντών» του Παναθηναϊκού, αποτελείται από τους Καλάθη, Διαμαντίδη, Μποχωρίδη, Πάβλοβιτς και Παππά, με τον τελευταίο να μην υπολογίζεται για αρκετό διάστημα λόγω του σοβαρού τραυματισμού του, στο γόνατο.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.527 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επί της ουσίας έχει τρεις στον «άσο» (Καλάθης, Διαμαντίδης, Μποχωρίδης), ένα σούτινγκ γκαρντ (Πάβλοβιτς), με το έτερο «δυάρι» του, τον Νίκο Παππά να αργεί όπως είπαμε. Στη λογική ότι ο Πάβλοβιτς μπορεί και αναμένεται να πάρει χρόνο και στο «3», ο Παναθηναϊκός παρουσιάζει κενό στο «2» και γι’ αυτό το λόγο οι «πράσινοι» κινούνται στην απόκτηση κοντού, με καλό σουτ από μακρινή απόσταση και αμυντική προσήλωση.

Όσον αφορά τη θέση «3», υπάρχει ο Βλάντο Γιάνκοβιτς, όπου θα έχει δίπλα του… τον Πάβλοβιτς, αλλά και τον Χαραλαμπόπουλο, ωστόσο ο νεαρός άσος, ίσως πάρει περισσότερο χρόνο στο «4», λόγω της απουσίας του Γκιστ μέχρι τον Δεκέμβριο.

Με αυτή την εξίσωση λοιπόν, δημιουργείται ένα κενό στο «2», με τον Τζόρτζεβιτς να ψάχνει μια «ασφαλή» επιλογή, για να δώσει βάθος στο ρόστερ του, χωρίς ωστόσο να «επισκιάζει» την παρουσία του Νίκου Παππά, στον οποίο θα δώσει ρόλο «βασικού».

Πλήρης ρακέτα, ερωτηματικό το «4»

Αν κάπου μοιάζει πλήρης ο Παναθηναϊκός είναι στη θέση «5», με Ραντούλιτσα, Κούζμιτς και Παπαγιάννη, ενώ στο «4», υπάρχει ο Φώτσης και ο Γκιστ (μετά τον Δεκέμβριο).

Αν ο «Σάλε» χρησιμοποιήσει τον Χαραλαμπόπουλο στη θέση του πάουερ φόργουορντ, τότε θα έχει λύση κάτω από τη ρακέτα του, μέχρι να επιστρέψει ο Γκιστ, γι’ αυτό το λόγο η απόκτηση κοντού φαίνεται να είναι πιο χρήσιμη από αυτή ενός ακόμα «ημίψηλου» (3-4).

Σε κάθε περίπτωση, ο προπονητής των «πράσινων» έχει το πλάνο στο μυαλό του και θα καλύψει τις όποιες «τρύπες», με την απόκτηση του κοντού, ενώ πρέπει να σημειωθεί, πως ο Παναθηναϊκός θα έχει και μία ακόμα κενή θέση ξένου στο ρόστερ, οπότε, οποιαδήποτε στιγμή ενδεχομένως να μπορέσει να πάρει παίκτη σε όποια θέση κρίνει ότι χρειάζεται.

Πολλά τα ονόματα, σιγή ιχθύος από την ΚΑΕ…

Τα ονόματα που κυκλοφορούν από χθες όσον αφορά τη μεταγραφή που αναμένεται να κάνει το «τριφύλλι», είναι αρκετά, ωστόσο τίποτα δεν επιβεβαιώνεται από πλευράς ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Οι «πράσινοι» δεν βιάζονται, κοιτούν τις επιλογές τους, με μεγαλύτερη ησυχία και ηρεμία, καθώς αυτό που τους έκαιγε, ήταν η απόκτηση του ψηλού. Σύντομα θα υπάρξουν νεότερα, ωστόσο δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο απόκτησης παίκτη, του οποίου το όνομα δεν έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής, όπως ακριβώς συνέβη και με τον Κούζμιτς.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.