ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Κούζμιτς: «Ξέρω καλά τι θα πει… Παναθηναϊκός»

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς μίλησε στην «Πράσινη», τονίζοντας πως ξέρει πολύ καλά τι εστί… Παναθηναϊκός.

Κούζμιτς: «Ξέρω καλά τι θα πει… Παναθηναϊκός»

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα των «πράσινων», ο Σέρβος σέντερ, Όγκνιεν Κούζμιτς, είπε ότι γνωρίζει πολύ καλά που ήρθε, ενώ πρόσθεσε ότι παρακολουθεί το Ευρωπαϊκό μπάσκετ και αντιλαμβάνεται τι σημαίνει Παναθηναϊκός…

Απόσπασμα όσων είπε στην «Πράσινη»:

«Ξέρω πάρα πολλά πράγματα για τον Παναθηναϊκό. Μπορεί τα τελευταία χρόνια να ήμουν στην Αμερική αλλά οι γνώσεις μου για το ευρωπαϊκό μπάσκετ είναι πολλές. Είναι μια από τις πιο επιτυχημένες ομάδες ολόκληρης της Ευρώπης. Έχει καταφέρει να πάρει τα πάντα και να πρωταγωνιστεί κάθε χρόνο στο υψηλότερο επίπεδο.

Τον παρακολουθούσα όταν έπαιζα στην Μπανταλόνα στην Ισπανία και ξέρω καλά τι θα πει Παναθηναϊκός. Όταν μια ομάδα παίρνει κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και το Κύπελλο στη χώρα της και παράλληλα έχει σηκώσει έξι φορές το ευρωπαϊκό πρωτάθλημα, τότε όλοι καταλαβαίνουμε τη δυναμική της και πόσο πετυχημένη ομάδα είναι».

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 29.610 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.