ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Έτοιμοι; Πάμε Ευρωμπάσκετ!

Η Εθνική Ανδρών φόρεσε τα ρούχα της προπόνησης και άρχισε την προετοιμασία της ενόψει του Ευρωμπάσκετ 2015 (5-20/9). Άπαντες παρόντες πλην του δικαιολογημένου Αντετοκούνμπο.

Έτοιμοι; Πάμε Ευρωμπάσκετ!

Το ταξίδι της Εθνικής για τα γήπεδα της Κροατίας και της Γαλλίας άρχισε το πρωί της Παρασκευής (31/7). Οι Έλληνες διεθνείς είχαν το πρώτο τους ραντεβού στο ΟΑΚΑ για το «τζάμπολ» της προετοιμασίας ενόψει του μεγάλου τουρνουά.

Ο Φώτης Κατσικάρης και το τεχνικό επιτελείο του είχαν στη διάθεση όλους τους σταρ της ομάδας: Βασίλης Σπανούλης, Κώστας Παπανικολάου, Νικ Καλάθης, Κώστας Κουφός και οι υπόλοιποι διεθνείς άσοι δήλωσαν «παρών» στην πρώτη προπόνηση και ρίχτηκαν στη δουλειά.

Από το πρώτο… ραντεβού απουσιάζε ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο 21χρονος φόργουορντ βρίσκεται στο Γιοχάνεσμπουργκ για το πρώτο NBA Africa Game και η συμμετοχή του ήταν απόλυτα δικαιολογημένη.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 28.748 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Διαβάστε περισσότερα στο SDNA

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.