ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Παναθηναϊκόν Στέκι

Δίπλα στους μετανάστες οι Παναθηναϊκοί!

Οι φίλοι του Παναθηναϊκού βρέθηκαν στο Πεδίον του Αρεως και μοίρασαν ρούχα, πετσέτες και παιχνίδια σε 400 μετανάστες που βρίσκονται εκεί και ζουν υπό απάνθρωπες συνθήκες.

Δίπλα στους μετανάστες οι Παναθηναϊκοί!

Δεν είναι η πρώτη φορά, που οι οπαδοί της ομάδας, κάνουν μια τέτοια δράση. Κι ούτε, φυσικά, η τελευταία. Πρόκειται για κινήσεις αξιέπαινες, που δείχνουν ότι οι οπαδοί του «τριφυλλιού» συμμετέχουν και στα κοινά, δείχνοντας την αλληλεγγύη τους στους συνανθρώπους μας.

Εκτός από όσα προσέφεραν στους μετανάστες, οι οπαδοί έδωσαν και ένα χρηματικό ποσό στο Στέκι Μεταναστών στα Εξάρχεια.

Οι Παναθηναϊκοί Αντιφασίστες με παρέμβασή τους στάθηκαν στην εκμετάλλευση που βιώνουν οι μετανάστες.

«Σήμερα Δευτέρα 03/08 σαν πρωτοβουλία αντιφασιστών οπαδών του Παναθηναϊκού οργανώσαμε μια δράση υποστήριξης των 400 μεταναστών που βρίσκονται στο πεδίο του Άρεως. Δεν μπορούμε να μείνουμε αμέτοχοι και αδρανείς στα όσα έχουν υποστεί όλα αυτά τα χρόνια τα αδέλφια μας οι μετανάστες κολασμένοι της γης για αυτό παρευρεθήκαμε σήμερα στο πεδίο και μοιράσαμε πετσέτες, ρούχα και παιγνίδια και είδαμε από κοντά τις συνθήκες που βιώνουν αυτοί οι άνθρωποι.

Δε μείναμε όμως μόνο εκεί και προχωρήσαμε και στην οικονομική ενίσχυση του αγώνα για τους μετανάστες και παραδώσαμε ένα συμβολικό ποσό στο Στέκι Μεταναστών στα Εξάρχεια αγνοώντας το ότι είμαστε κομμάτια του λαού και πληγμένοι της συστηματικής κρίσης όντας άνεργοι η εργαζόμενοι με χαμηλούς μισθούς. Είμαστε άνθρωποι με ανησυχίες και ιδανικά και βλέπουμε την εκμετάλλευση των μεταναστευτικών ροών από τους από πάνω δημιουργώντας ορδές εξαθλιωμένων ανθρώπων που φεύγουν από την χώρα τους για να ζήσουν από τις πολεμικές συρράξεις του ιμπεριαλισμού και του καπιταλισμού για τις πλουτοπαραγωγικές χώρες και έτσι γεννάτε ένα απελπισμένο φθηνό εργατικό δυναμικό που γίνεται εύκολη λεία στις ορέξεις των εγχωρίων συστημάτων.

Θέλουνε μια Ευρώπη φρούριο και μια Ελλάδα τάφος ψυχών με την FRONTEX σε ρόλο μπαμπούλα. Ρίχνουν στον κιμαδοκόφτη τους λαούς και αναστέλλουν κάθε εργατική κατάκτηση προς όφελος της “ανάπτυξης”. Προτάσσουμε ένα τρόπο ζωής ενάντια στην κυριαρχία και αντίστασης στο αδηφάγο καπιταλιστικό σύστημα. Είμαστε οπαδοί με κρίση και συνείδηση. Αγαπάμε τον Παναθηναϊκό αλλά και την ανθρώπινη αξιοπρέπεια. Αλληλεγγύη στους μετανάστες….

Παναθηναϊκοί Αντιφασίστες».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ