ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«Να γίνω καλύτερος…»

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, «έλαμψε» στο Ευρωπαϊκό Εφήβων, οδηγώντας την Εθνική, στο χρυσό μετάλλιο, ωστόσο κρατάει χαμηλά τη μπάλα όσον αφορά τη συνέχεια, ενώ αναφέρεται στο πόσο τον βοηθάει στην εξέλιξή του, η παρουσία του στον Παναθηναϊκό.

«Να γίνω καλύτερος…»

Αναλυτικά όσα είπε στην  «Πράσινη», ο MVP του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος εφήβων:

«Είναι πολύ σημαντικές οι εμπειρίες που έχω πάρει στον Παναθηναϊκό. Όταν προπονείσαι καθημερινά με παίκτες που έχουν πάρει πάρα πολλούς τίτλους και αγωνίζονται για χρόνια στο υψηλότερο επίπεδο, δεν μπορείς να μη μάθεις πράγματα και να μην βελτιωθείς. Όπως επίσης και όταν αγωνίζεσαι σε τελικούς και σε αγώνες της Ευρωλίγκας. Σε βοηθάει ν’ ανταποκρίνεσαι σε τέτοια ματς και ειδικά με παιδιά της ηλικίας σου για να «διαβάσεις» σωστά το παιχνίδι και να πάρεις την απόφαση που πρέπει την κατάλληλη στιγμή».

Για την επόμενη σεζόν ανέφερε:

«Έχουμε χρόνο να χαρούμε και να ξεκουραστούμε μέχρι να ξεκινήσει η σεζόν με τον Παναθηναϊκό. Στόχος μου είναι να γίνομαι συνεχώς καλύτερος και να μπορέσω να σταθώ στο υψηλότερο επίπεδο, καθώς οι απαιτήσεις με τον Παναθηναϊκό είναι μεγάλες. Δεν πρόκειται να σταματήσω εδώ… Έχω τεράστιο κίνητρο να συνεχίσω τη σκληρή δουλειά και να δικαιώσω εκείνους που έχουν πιστέψει σε μένα. Αυτό το οποίο μπορώ να υποσχεθώ, είναι πως τα καλύτερα έρχονται! Τώρα θέλω να συγκεντρωθώ στην ομάδα μου και να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις για την επιστροφή στην κορυφή».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.