ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναστασίου: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Στο γεγονός πως η ομάδα του αδίκησε τον εαυτό της, στάθηκε ο Γιάννης Αναστασίου, σε δηλώσεις του μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τη Μπριζ. «Να βρούμε το σθένος και τη δύναμη να συνεχίσουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Αναστασίου: «Αδικήσαμε τους εαυτούς μας»

Εμφανώς στεναχωρημένος παρουσιάστηκε ο προπονητής των «πράσινων», Γιάννης Αναστασίου, μιλώντας στην κάμερα του ΟΤΕ TV, λίγο μετά τη λήξη του εφιαλτικού, όπως αποδείχτηκε ματς του Παναθηναϊκού, με τη Μπριζ, αναλύοντας τα αίτια της βαριάς ήττας του «τριφυλλιού», που σήμανε τον αποκλεισμό του από τα πλέι οφ του Τσάμπιονς Λιγκ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιάννης Αναστασίου στην κάμερα του ΟΤΕ TV:

«Δυστυχώς αυτό που είχαμε πει και τονίσει, ότι θα πρέπει να βάλουμε κάποιο γκολ. Όταν φτάνεις σε αυτό το σημείο και δεν το κάνεις, θα τιμωρηθείς, Μας τιμώρησαν χωρίς να είναι απαραίτητα καλύτεροι, αλλά σίγουρα ήταν πιο αποτελεσματικοί.

Τα βάζουμε με τους εαυτούς μας, δεν αξιοποιήσαμε τις προϋποθέσεις, ήταν μια άσχημη στιγμή, τι θέλαμε πολύ, το πιστεύαμε, αλλά σε αυτό το επίπεδο πρέπει να βελτιώσεις τις λεπτομέρειες και στα λάθη. Είναι κρίμα, αδικήσαμε τους εαυτούς μας.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.026 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πρέπει να βρούμε το σθένος και τη δύναμη, έχουμε πολλά ματς μπροστά μας, να δουλέψουμε να γίνουμε καλύτεροι και να φτάσουμε στους στόχους μας.

Δεχτήκαμε τρία γκολ, αποτέλεσμα έλλειψης αυτοσυγκέντρωσης και ωριμότητας. Θέλαμε ένα γκολ στο 2-0, μας έλειψε το καθαρό μυαλό. Η συγκέντρωση και η τύχη παίζουν ρόλο και εμείς δεν είχαμε.

Είχαμε το πλάνο μας, πως θα παίζαμε, αλλά έτσι είναι η μπάλα, κάποιες φορές δεν σου βγαίνει κάθε φορά. Αν είχαμε σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο θα ήταν αλλιώς, αλλά με αν δεν παίζεις ποδόσφαιρο. Είναι μια πραγματικότητα που θα πρέπει να την αποδεχτούμε.

Είναι σημαντικό πλέον να δούμε καταρχάς με ποια ομάδα θα κληρωθούμε στο Γιουρόπα Λιγκκαι παράλληλα να ξεχάσουμε το αποψινό παιχνίδι. Αλλά πάνω απ’ όλα πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να τα βελτιώσουμε. Η αντίδραση μας μετά το πρώτο γκολ, δεν ήταν αυτή που έπρεπε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα, μας έλειψε η συγκέντρωση».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.