ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

«Να σηκώσουμε κεφάλι…»

Ο Γιάννης Αλαφούζος έδωσε το μήνυμα για την επόμενη μέρα, τονίζοντας πως πρέπει η ομάδα να σηκώσει κεφάλι και να προχωρήσει μπροστά, παρά το «κάζο» του αποκλεισμού από τη Μπριζ. Ενδεχόμενο μεταγραφής στο «τριφύλλι».

«Να σηκώσουμε κεφάλι…»

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται-και λογικό είναι-σε κατάσταση «σοκ», μετά τη… σφαλιάρα από τη Μπριζ, ωστόσο πρέπει να συνεχίσει, κοιτώντας μπροστά, καθώς η χρονιά τώρα αρχίζει και πρέπει το «τριφύλλι», αφενός να περάσει στους ομίλους του Γιουρόπα Λιγκ, αλλά και να μπει δυνατά στο πρωτάθλημα.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος, εξέφρασε την απογοήτευση του για τον αποκλεισμό από το Τσάμπιονς Λιγκ, ωστόσο στη συνέχεια, με ψυχραιμία μιλώντας σε συνεργάτες του, τόνισε πως η ομάδα πρέπει να βαδίσει απαρέγκλιτα στο πλάνο που έχει θέσει.

«Πιστεύω σε αυτή την ομάδα, δεν παρεκκλίνουμε από το πλάνο μας. Μας πόνεσε ο αποκλεισμός, αλλά συνεχίζουμε, δεν το βάζουμε κάτω και σηκώνουμε το κεφάλι για να δείξουμε το πραγματικό μας πρόσωπο».

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.312 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μέσω του προπονητή, το μήνυμα… διαβιβάστηκε και στους ποδοσφαιριστές της ομάδας, με τον Γιάννη Αναστασίου να προσπαθεί να συνεφέρει άπαντες στο τμήμα, ψυχολογικά κυρίως, ενόψει των επόμενων υποχρεώσεων του «τριφυλλιού».

Πρόθεση ενίσχυσης και όχι… μείωσης

Από κει και πέρα, στη διοίκηση της ομάδας υπάρχει η πρόθεση, του να ενισχυθεί ο Παναθηναϊκός, κάτι που δεν θεωρείται βέβαιο ακόμα, ενώ από τον Γιάννη Αλαφούζο, αναμένεται να καλυφθεί η… χασούρα του αποκλεισμού, ενώ φαίνεται αντίθετος, προς το παρόν, στο να πουληθεί ο οποιοσδήποτε παίκτης.

Σε κάθε περίπτωση, ακόμα και μεταγραφή να μη γίνει, στο «τριφύλλι» δεν πρόκειται να… ξεπουλήσουν κανέναν (μόνο με καλή οικονομικά πρόταση, πχ Καρέλης), διότι μεγάλος στόχος είναι το πρωτάθλημα και άπαντες θεωρούν πως η ομάδα θα πρέπει να είναι πιο πλήρης από ποτέ για να το καταφέρει αυτό.

Επιστρέφουν οι τραυματίες, περισσότερες λύσεις για τον Αναστασίου

Στο αγωνιστικό κομμάτι (ρεπό η ομάδα σήμερα), υπάρχουν και ευχάριστα, μέσα στη γενικότερη «μαυρίλα», που επικρατεί, καθώς σιγά-σιγά, μαζεύονται οι παίκτες που ήταν εκτός του τελευταίο διάστημα.

Νάνο και Τελάντερ από Δευτέρα μπαίνουν σε φουλ ρυθμούς (ο Ισπανός έχει μπει ήδη…) και θα είναι άμεσα διαθέσιμοι και για τα ματς του Γιουρόπα, αλλά και για την έναρξη της Σούπερ Λιγκ, ενώ και ο Στιλ αναμένεται να είναι 100% έτοιμος σύντομα και ως εκ τούτου και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι αυτός που θα παίξει στα πλέι οφ του Γιουρόπα.

Παράλληλα ανεβαίνει και ο Εσιέν, ο οποίος ναι μεν δεν υπολογίζεται για τα Ευρωπαϊκά ματς, ωστόσο με βάσει την πρόοδο που κάνει (από Δευτέρα αρχίζει τρέξιμο), αρχές Σεπτέμβρη θα είναι έτοιμος να παίξει έστω και λίγο (δεν θα πάρει αμέσως 90λεπτο).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.