Ποδόσφαιρο

Δεν το παρατάει για Αμπεντ…

Ένα σίριαλ δίχως… τελειωμό, φαίνεται πως ακόμα συνεχίζεται στον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» σύμφωνα με πληροφορίες «κυνηγούν» ακόμα την περίπτωση του Μεχντί Αμπεντ, ο οποίος δεν έχει «κλείσει» πουθενά.

Φαίνεται πως στον Παναθηναϊκό δεν έχουν σταματήσει να σκέφτονται την περίπτωση του γαλλοαλγερινού χαφ, ο οποίος όπως είναι γνωστό, δεν υπολογίζεται από τη Νιούκαστλ, ενώ δεν έχει βρει ακόμα ομάδα.

Προ ημερών κυκλοφόρησε, πως έκλεισε στη Φορτούνα Ντίσελντορφ, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν έγινε τελικά, κάτι που σημαίνει πως όλα είναι πιθανά.

Οι «πράσινοι» δεν έχουν εγκαταλείψει (στο μυαλό τους τουλάχιστον) την περίπτωση του «τοξοβόλου», παρά τις δυσκολίες που δεδομένα υπάρχουν.

Υπενθυμίζεται πως ο Αμπεντ ζητούσε αρκετά παραπάνω χρήματα, από αυτά που του έδινε ο Παναθηναϊκός στις αρχές του καλοκαιριού, ωστόσο όσο δεν υπογράφει ο Αμπεντ, κάπου αλλού, τίποτα δεν έχει τελειώσει και από τη στιγμή που στον Παναθηναϊκό σκέφτονται σοβαρά (η φέρονται να σκέφτονται) να επανέλθουν στην περίπτωσή του, δεν αποκλείεται αυτό να συνδυαστεί με σαφώς καλύτερη οικονομικά πρόταση.

Exit mobile version