ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πρόβα… πριν τη Γκαμπάλα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει τη Ρεάλ Σοσιεδάδ (21:00, NS1, panathinaikos24.gr), σε φιλική αναμέτρηση στο «Ανοέτα», με τον Γιάννη Αναστασίου να θέλει να τσεκάρει την κατάσταση στην οποία βρίσκεται η ομάδα του.

Πρόβα... πριν τη Γκαμπάλα

Οι «πράσινοι» ήθελαν να δώσουν ένα δυνατό τεστ, πριν από τον πρώτο αγώνα με τη Γκαμπάλα και το βρήκαν, στο πρόσωπο της Ρεάλ Σοσιεδάδ, την οποία θα αντιμετωπίσουν απόψε το βράδυ.

Ο Παναθηναϊκός έχει μπροστά του, περίπου μία εβδομάδα, πριν από το πρώτο ματς με τους Αζέρους, προκειμένου να προετοιμαστεί καταλλήλως για το ματς με τη Γκαμπάλα. Απόψε το «τριφύλλι» θα δοκιμαστεί απέναντι σε μια ομάδα επιπέδου Πριμέρα, με τον τεχνικό του «τριφυλλιού» να δοκιμάζει πρόσωπα και σχήματα, θέλοντας να δει την ετοιμότητα των παικτών του.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού αποτελείται από τους Στιλ, Γιαννακόπουλο, Χουχούμη, Βέμερ, Ταυλαρίδη, Νάνο, Κουτρουμπή, Ζέκα, Δώνη, Μαρινάκη, Σάντσεθ, Πράνιτς, Αγγελόπουλο, Μπεργκ, Ατζαγκούν, Πέτριτς, Καρέλη, Κλωναρίδη, Νίνη, Λουντ, Καλτσά.

Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη
Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη 6.553 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στην Αθήνα έμεινε ο Τελάντερ, προκειμένου να γυμναστεί σε φουλ ρυθμούς ούτως ώστε να είναι στο 100% ενόψει του πρώτου αγώνα, όπως επίσης και οι Εσιέν, Λαγός, Μπούρμπος, Κοτσόλης και Τριανταφυλλόπουλος.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.