ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Και ο Εσιέν στη λίστα για το Europa League

Τον Μάικλ Εσιέν συμπεριέλαβε στη λίστα για το Europa League, ο Παναθηναϊκός, προκειμένου να τον έχει στη διάθεσή του, σε περίπτωση που ο Γκανέζος προλάβει και είναι έτοιμος για τη ρεβάνς με τη Γκαμπάλα στη Λεωφόρο.

Και ο Εσιέν στη λίστα για το Europa League

Ο Εσιέν ολοένα και ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις και υπάρχει η πεποίθηση ότι μπορεί να είναι έτοιμος ούτως ώστε να πάρει χρόνο συμμετοχής στη ρεβάνς της Λεωφόρου με τη Γκαμπάλα, για τα πλέι οφ του Europa League.

Γι’ αυτό το λόγο λοιπόν, οι «πράσινοι» στη λίστα τους για το Europa, συμπεριέλαβαν τον Μάικλ Εσιέν, ο οποίος σε περίπτωση που είναι έτοιμος θα πάρει χρόνο συμμετοχής στο ματς της Αθήνας με τη Γκαμπάλα.

Σε κάθε περίπτωση στον Παναθηναϊκό δεν βιάζονται με τον Αφρικανό, θέλοντας να τον βάλουν στη «μάχη», μόνο όταν είναι απολύτως έτοιμος, καθώς δεν θέλουν να ρισκάρουν με τίποτα κάποια υποτροπή.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.353 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη λίστα συμπεριλήφθηκε και ο νεοαποκτηθείς τερματοφύλακας, Νίκος Γιαννακόπουλος.

Αναλυτικά η λίστα του «τριφυλλιού»: Κοτσόλης, Στιλ, Γιαννακόπουλος, Κουτρουμπής, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρινάκης, Ταυλαρίδης, Νάνο, Σάντσεθ, Τελάντερ, Μπούρμπος, Εσιέν, Κλωναρίδης, Λαγός, Ζέκα, Βέμερ, Ατζαγκούν, Λουντ, Καλτσάς, Νίνης, Πράνιτς, Μπεργκ, Καρέλης, Πέτριτς.

Λίστα Β’: Κότσαρης, Αναγνωστόπουλος, Δώνης, Χουχούμης.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.