ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Βοηθάει και ο Αμπεντ…

Ο Παναθηναϊκός κάνει ότι μπορεί για να πάρει πίσω τον Αμπεντ, με τον γαλλοαλγερινό να πιέζει και αυτός από την πλευρά του, τη διοίκηση της Νιούκαστλ, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή».

Βοηθάει και ο Αμπεντ…

Και φέτος απασχολεί το παναθηναϊκό ρεπορτάζ, ο Μεχντί Αμπεντ, με τους «πράσινους» να προσπαθούν να φέρουν πίσω στην ομάδα τον γαλλοαλγερινό, με το οικονομικό «αγκάθι» να είναι μεγάλο, μέχρι στιγμής.

Ο ίδιος ο Αμπεντ έχει εκφράσει την επιθυμία του να παίξει με τη φανέλα με το τριφύλλι, ξανά, πιέζοντας τις «καρακάξες», προς αυτή την κατεύθυνση. Μάλιστα ο Αμπεντ βρίσκεται σε συνεχή επικοινωνία με πρώην συμπαίκτες του στον Παναθηναϊκό και συγκεκριμένα με τον Μπεργκ (μεταξύ άλλων), οι οποίοι προσπαθούν και αυτοί να τον πείσουν να κάνει ότι περνά από το χέρι του.

Το «σίριαλ» με πρωταγωνιστές, Παναθηναϊκό και Αμπεντ, δεν θα τελειώσει σύντομα και θα έχει αρκετά ακόμα επεισόδια, οπότε χρειάζεται υπομονή, όσον αφορά την τελική έκβαση της υπόθεσης.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 282.889 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.