ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παίρνει τα μέτρα του, ενόψει Γκαμπάλα

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε ανοιχτή… γραμμή με την UEFA, ενόψει του αγώνα με τη Γκαμπάλα (20/8), για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ. Να διασφαλιστεί η ασφάλεια της «πράσινης» αποστολής, ζητάνε οι «πράσινοι».

Παίρνει τα μέτρα του, ενόψει Γκαμπάλα

Ο Παναθηναϊκός έχει ζητήσει από την UEFA να διασφαλιστεί η ασφάλεια της αποστολής, με την παρουσία και υπαλλήλου ασφαλείας της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας, προκειμένου να μην υπάρξει ο παραμικρός κίνδυνος για το «τριφύλλι», στην τεταμένη ατμόσφαιρα που επικρατεί στο Αζερμπαϊτζάν, με όλα αυτά που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες.

Η UEFA σε παιχνίδια που κρίνει ότι είναι, «υψηλής επικινδυνότητας», τοποθετεί και δεύτερο υπάλληλο ασφαλείας (αυτό που ζητούν οι πράσινοι), κάτι που συνέβη στα ματς της Γκαμπάλα με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Η Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία δεν έχει απαντήσει ακόμα, ωστόσο στον Παναθηναϊκό πιστεύουν πως αυτό θα γίνει σύντομα, καθώς κατανοούν τη σημαντικότητα της αναμέτρησης, λαμβάνοντας υπόψη όσα έχουν συμβεί.

Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη
Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη 6.553 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Από την πλευρά της Γκαμπάλα, οι «πράσινοι» είναι ευχαριστημένοι καθώς οι Αζέροι έχουν ανταποκριθεί πλήρως στα αιτήματα του Παναθηναϊκού και δεν έχουν κανένα παράπονο, ωστόσο θέλουν να διασφαλίσουν τα πάντα, γι’ αυτό και στράφηκαν προς την UEFA.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.