Μπάσκετ

«Τρέχουν» Διαμαντίδης-Μποχωρίδης

Παρότι η «πρώτη» του Παναθηναϊκού αργεί ακόμα (24/8), Διαμαντίδης και Μποχωρίδης έχουν ξεκινήσει ήδη ατομικές προπονήσεις, ενόψει της νέας σεζόν.

Το καλοκαίρι σιγά-σιγά τελειώνει και οι παίκτες του Παναθηναϊκού, που δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές ομάδες, πατάνε… γυμναστήριο, προκειμένου να είναι έτοιμοι για την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας.

Ο Δημήτρης Διαμαντίδης, ήδη εδώ και μέρες κατηφορίζει στο ΟΑΚΑ και γυμνάζεται ατομικά (όπως και κάθε χρόνο άλλωστε), ενώ και ο Λευτέρης Μποχωρίδης πραγματοποιεί ατομικές προπονήσεις για να είναι και εκείνος έτοιμος.

Εκτός των δύο γκαρντ του «τριφυλλιού», μέσα στις επόμενες μέρες στις ατομικές προπονήσεις αναμένεται να μπει και ο Αντώνης Φώτσης, ενώ θα ακολουθήσουν οι διεθνείς, Χαραλαμπόπουλος, Παπαγιάννης, Λούντζης, οι οποίοι θα ακολουθήσουν ειδικό πρόγραμμα, λόγω της συμμετοχής τους, στο Ευρωμπάσκετ Εφήβων.

Παράλληλα ατομικό ακολουθούν και οι Παππάς-Κόνιαρής, οι οποίοι αμφότεροι, προέρχονται από τραυματισμούς, ανεβάζοντας ρυθμούς σιγά-σιγά.

Exit mobile version