ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Από τη φυλακή στη λίστα για το Europa League

Ο Τζαβίντ Χουσείνοφ, μπορεί να βρίσκεται προσωρινά προφυλακισμένος για τη δολοφονία του δημοσιογράφου, αλλά η Γκαμπάλα τον συμπεριέλαβε κανονικά στη λίστα της για τα ματς του Europa League.

Από τη φυλακή στη λίστα για το Europa League

Ο 27χρονος μέσος των Αζέρων, βρίσκεται από την Τρίτη (16/08) στη φυλακή, μέχρι να ξεκαθαρίσει η υπόθεση της δολοφονίας του δημοσιογράφου, Ρασίφ Αλίγιεφ, όμως παρά το γεγονός αυτό, η Γκαμπάλα στη λίστα που έστειλε στην UEFA, τον έχει συμπεριλάβει, παρά το ότι έχει τεθεί εκτός ομάδας.

Η ομάδα από το Αζερμπαϊτζάν, στη λίστα της έχει συμπεριλάβει 20 ποδοσφαιριστές, εκ των οποίων τρεις είναι τερματοφύλακες και ένας ο Χουσεϊνοφ.

Αναλυτικά η λίστα της Γκαμπάλα: Πόποβιτς, Μπεζοτόσνι, Πέτρκεβιτς, Στάνκοβιτς, Μιζρεμπάγιεφ, Βερνίντουμπ,  Ρικαρντίνιο, Ντάστντεμίροφ, Αμπάσοφ, Σάντος, Ντόντο, Φλορέσκου, Σαντίκοφ, Μαμάντοφ, Χουσεϊνοφ, Κάι, Ζαργκάροφ, Ζετς, Ζενγιόφ, Αντόνοφ.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.