ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Πλήρωσε τα ίδια λάθη

Ένα τραγικό δεκάλεπτο από το 80 και μετά, ήταν αρκετό για να ηττηθεί ο Παναθηναϊκός από την Σοσιεδάδ. Οι «πράσινοι» πλήρωσαν τα αμυντικά του λάθη και έκαναν δώρο και τα τρία γκολ στην Σοσιεδάδ που «ξύπνησε» στο τέλος. Τα γκολ της αναμέτρησης οι Μπρούμα (82'), Κανάλες (87') και Αγκιρέτσε (89').

Πλήρωσε τα ίδια λάθη

Δύο όψεις είχε η φιλική αναμέτρηση του Παναθηναϊκού κόντρα στην Σοσιεδάδ, καθώς το «τριφύλλι» στάθηκε πολύ καλά για 80 λεπτά, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο, πλήρωσε ακριβά τα αμυντικά λάθη του και ηττήθηκε με 3-0.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΠΑΟ

Το ματς

Λιγοστές φάσεις είχε το «μενού» των πρώτων 45 λεπτών στο «Ανοέτα» για τις δύο ομάδες, με τον Παναθηναϊκό να είναι ελαφρώς καλύτερος από το 10ο λεπτό και μετά, όταν και απείλησε με ατομική ενέργεια και σουτ του Ατζαγκούν στο 14’.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΠΑΟ

Λίγο αργότερα ο Παναθηναϊκός θα μπορούσε ν’ ανοίξει το σκορ, όταν μετά από εξαιρετική συνεργασία των Νίνη και Μπεργκ, ο Σουηδός δεν μπόρεσε να πλασάρει εύστοχα. Το ματς στη συνέχεια είχε ρυθμό, με τον Παναθηναϊκό να έχει κατοχή μπάλας και τη Σοσιεδάδ να έχει αμυντικό ρόλο, οι «πράσινοι» όμως δεν μπορούσαν να διασπάσουν την άμυνα των Βάσκων και στο ημίωρο του αγώνα, παραλίγο να μείνουν και πίσω στο σκορ. Εκεί έδειξε την κλάση του ο Λουκ Στιλ, επεμβαίνοντας εντυπωσιακά σε διπλή φάση για τους Ισπανούς.

Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη
Εγκλήματα και τιμωρία: Έχασε και στην Τούμπα ο Παναθηναϊκός και πλέον… τρέχει για Ευρώπη 6.548 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΠΑΟ

Το τελευταίο τέταρτο του α’ μέρους, δεν είχε κάτι το αξιοσημείωτο καθώς οι καλές στιγμές μπροστά από τα καρέ και των δύο ομάδων μειώθηκαν αισθητά, με το διαιτητή να σφυρίζει για την ανάπαυλα, χωρίς να κρατήσει καθυστερήσεις.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΠΑΟ

Στην επανάληψη, ο Παναθηναϊκός παρά τις πολλές αλλαγές που πραγματοποίησε ο Γιάννης Αναστασίου, συνέχισε να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και λίγο έλειψε ο νεοεισελθόντας Πέτριτς να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα μετά από σέντρα του Νάνο στο 52ο λεπτό. Οι Βάσκοι από την πλευρά τους, συνέχισαν τον αμυντικό ρόλο που είχαν και στο μεγαλύτερο μέρος του α’ ημιχρόνου, αφού δεν απείλησαν αισθητά το «τριφύλλι», πλην από ένα «στημένο» του Γκρανέρο, που έστειλε τη μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Στιλ.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΠΑΟ

Στη συνέχεια του ματς, ο Παναθηναϊκός παρά την υπεροχή του, δεν κατάφερε να μετουσιώσει σε γκολ κάποια καλή στιγμή του, με την Σοσιεδάδ να κάνει τη «ζημιά» στο τριφύλλι στο 82’ με «δράστη» τον Μπρούμα, μετά από ασίστ του Αγκιρέτσε. Οι «πράσινοι» στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης, είχαν χάσει τα πατήματά τους στον αγωνιστικό χώρο και έκαναν εύκολα λάθη.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΠΑΟ

Οι Βάσκοι μάλιστα διεύρυναν και το προβάδισμα τους με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Κανάλες. Στην αμέσως επόμενη φάση, ακόμα ένα τραγικό λάθος της άμυνας του «τριφυλλιού», έδωσε το δικαίωμα στον Αγκιρέτσε να πλασάρει για το 3-0 σε κενή εστία και με εξουδετερωμένο τον Γιαννακόπουλο.

Αυτό ήταν και το τελικό σκορ στη φιλική αναμέτρηση, αφού δευτερόλεπτα αργότερα και με τη συμπλήρωση των 90, ο διαιτητής της αναμέτρησης σφύριξε τη λήξη.

ΣΟΣΙΕΔΑΔ-ΠΑΟ

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ρεάλ Σοσιεδάδ: Ρούλι, Μπεργκάρα (66′ Πάρντο), Ινίγο, Γκρανέρο, Ζουρουτούθα (66′ Κανάλες), Ζόνατας (46′ Ανζιρέτσε), Ρέγιες, Κάστρο (46′ Μπρούμα), Αρίτς (46′ Θαλβούα), Κόντσα (66′ Έκτορ), Ντε Λα Μπέλα.

Παναθηναϊκός: Στιλ (76′ Γιαννακόπουλος), Βέμερ (46′ Μαρινάκης), Ταυλαρίδης, Κουτρουμπής (62′ Δώνης), Χουχούμης (46′ Νάνο), Ζέκα (76′ Αγγελόπουλος), Πράνιτς (46′ Σάντσεθ), Ατζαγκούν (46′ Πέτριτς), Νίνης (46′ Κλωναρίδης), Μπεργκ (46′ Λουντ), Καλτσάς (46′ Καρέλης).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.